Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony 43XF7005, televizor Smart 4K cu ClearAudio+

Televizoarele Smart 4K de la acest brand beneficiază de dotări ceva mai diferite și care sunt foarte importante pentru a obține o imagine cât mai naturală. Sony 43XF7005 e un model ieftin dacă sunteți interesați de tehnologia HDR 4K și scalarea conținutul HD sau Full HD se face cu X-Reality Pro 4K. Toți producătorii oferă o tehnologie care îmbunătățește detaliile imaginii pentru că e destul de puțin conținut 4K, dacă excludem servicii ca Youtube și Netflix. Apropo Youtube, telecomanda din pachet vine cu buton dedicat, astfel că printr-o simplă apăsare veți intra în aplicație.

E interesant că avem aceleași caracteristici superioare indiferent de diagonală, deci puteți alege fără nici o ezitare cel mai mic din serie dacă bugetul vă este limitat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sistemul audio al acestui televizor pare a fi unul nou pentru că se folosește de un sunet mult mai clar și cu efect surround, pentru că au folosite tehnologii ca: DSEE, Clear Phase, Clear Audio+, Auto Surround, DTS Digital Surround și multe altele. Dacă nu sunteți mulțumiți, producătorul recomandă un sistem audio puternic și soundbar-urile sunt ceva mai interesante pentru că sunt compacte și se amplasează în fața TV-ului.

Păreri pro și contra

Tehnologia de imagine HDR 4K e cea mai importantă pentru că îmbunătățește cel mai mult calitatea imaginii, făcând-o cât mai naturală și elimină scene cu alb sau neclare. Scene sunt luminoase, colorate și detaliate, însă mai e ceva de lucru până ce le putem compara cu cele reproduse de panourile OLED. Parametrii de imagine se schimbă atunci când alegeți unul dintre numeroasele moduri disponibile în meniu. Aveți chiar și unul pentru jocuri, dacă îl folosi ca monitor pentru PS4 Pro. Singurul minus ar putea fi că nu are Android, ci un software dezvoltat de Sony, dar poate că nu vă deranjează.

Sony 43XF7005 oferă o imagine clară adăugând cadre suplimentare cu tehnologia Motionflow XR 200Hz. E o rată de refresh artificială pentru că refresh-ul nativ e de 50Hz. Această tehnologie devine foarte utilă atunci când vizionați meciuri de fotbal și mingea se mișcă foarte rapid.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu