Sony 43XE7077, televizor LED 108 cm cu soft avansat

Televizorul Sony 43XE7077 e unul foarte bun pentru filme de pe Netflix ori emisiuni la calitate HD. Asta deoarece are un soft care permite acest lucru precum și tuner digital (HD).
Un televizor de 108 centimetri precum acesta se adresează persoanelor interesate de un model pentru un mic cinema acasă.

Modelul acesta din seria XE70 e unul care are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se prezintă excelent din toate punctele. Din poza de alături se poate vedea că are un stand ok, iar dacă vreți să-l puneți pe perete atunci aveți nevoie de un suport TV.


Caracteristici

Modelul acesta e unul cu rezoluție ridicată (4K) și din această cauză puteți viziona diverse fișiere video la calitate înaltă.
Software-ul e unul de bază, dar vă va permite să intrați pe diferite site-uri și să vizionați conținut din multiple surse. Dacă nu vă place softul atunci puteți conecta un player cu Android ori laptop (poate fi utilizat ca monitor deoarece are funcție monitor) la el și să vedeți conținut de pe acestea.
Legat de rezoluția 4K… o să vă folosiți de ea doar la filme care sunt la această rezoluție… cam puține.

Păreri pro și contra

Principalele avantaje ale acestui televizor ar fi că poate fi utilizat pe post de monitor, software-ul avansat, că are 4K HDR, sunetul de calitate (bas, dts, diverse moduri sunet) și Motion flow XR 400Hz.
Are și câteva dezavantaje printre care aș menționa că nu are Android (acest lucru poate fi corectat prin conectarea unui player mai avansat sau a ceva de genul) și că nu e curbat.

Verdict

Sony e un brand premium, acest lucru fiind demonstrat și prin modelul 43XE7077. Se vede că toate funcțiile sunt unele finisate așa încât utilizarea sa să fie fluentă și deloc complicată.
Are integrate cele mai noi tehnologii, chiar dacă e vorba despre un televizor mai ieftin, iar din clipul alăturat vă puteți face mai bine o părere despre cum arată.

Te-ar mai putea interesa