Sony 43WE750, model WE750 cu Opera Apps

Nu știu ce s-a întâmplat cu Sony de a scos pe piață acest TV Sony 43WE750 Full HD cu sistem Opera Apps. Oricum e de bine întrucât televizorul we750 e mai ușor de folosit, mai stabil și mai accesibil ca preț. Se pare că brandul de față a renunțat la Android pentru unele televizoare, iar acest lucru e un pas înapoi și doi în față întrucât nu e prea bine să pui un sistem de operare foarte avansat pe un aparat simplu cum e televizorul.
Dacă pentru 2017 m-aș fi așteptat ca toate televizoarele să aibă rezoluție UHD (4K) se pare că încă mai scot modele Full HD (we660) și HD (we610) întrucât 4K e mai mult de marketing. Ce vreau să spun e că de la o anumită distanță nu sesizezi diferența dintre Full HD și 4K.

Modelul 43we750 de la Sony vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de generație nouă pentru oricine. Poate fi utilizat cu ușurință chiar și de cei vârstnici deoarece are o telecomandă simplă. Poți vedea că are butoane mari, iar pentru Youtube și Netflix există butoane dedicate.

Avantaje

Modelul de față vine cu un ecran mare de 43 inci (aproximativ 108 centimetri), iar panelul e unul de foarte bună calitate întrucât are unghiuri de vizualizare perfecte (178/178 grade).
Are X-Reality PRO care e o funcție care presupune că imaginile sunt unele de calitate superioară având un sharpness ridicat.
Software-ul e unul bazat pe Opera Apps System, iar cum arată se poate vedea aici.

Concluzie

Dacă vrei un televizor ieftin care să afișeze o imagine de calitate bună și filme din orice sursă atunci acest model ar fi recomandarea mea. Abonamentul Standard de Netflix cred că va funcționa numai bine pe acest TV, iar dacă vreți să vă uitați la posturi TV tradiționale atunci o să vă ajute tunerul TV digital dublu DVB T/C.
Alături e o prezentare a modelului de față și se poate vedea că arată foarte bine. Împrumută foarte multe din elementele de design de la televizoarele de anul trecut, iar la nevoie poate fi pus pe un perete prin intermediul unui suport compatibil Vesa 100×200.

Te-ar mai putea interesa