Sony 42W815, televizor Smart 3D de 107 cm

Sony 42W815 e un televizor LED al seria Smart W8 care oferă multe caracteristici speciale. Pe lângă cele Smart mai oferă și tehnologii de imagine avansate. Cam toate modelele W8 arată la fel, unele sunt mai mari iar altele sunt mai mici. Și finisajele din partea de jos a televizorul pot să difere ca și culoare (negru sau argintiu). Bineînțeles, numele diferă dacă culoarea e una diferă și astfel nu veți greși atunci când alegeți un astfel de model. Pe argintiu arată mai bine deoarece se potrivește perfect cu negru și restul finisajelor. Deasemenea nu se compară cu un televizor obișnuit, iar dacă vreți ceva special pentru sufrageria voastră, acesta ar putea fi acel model.

Prețul mi se pare destul de corect având în vedere că a fost lansat în 2014, poate pe parcurs se va mai ieftini puțin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelul argintiu
Modelul argintiu

Tehnologia de iluminare LED e satisfăcătoare pentru cei ce vor o imagine clară. Tehnologia 3D nu e prezentă pe orice televizor de aceea o veți găsi mai pe toate televizoarele Smart sau mai scumpe. Pe partea de audio are tehnologii audio avansate, difuzoare stereo de 8 W fiecare, sistem audio Down Firing și Nicam/A2 Stereo. La capitolul imagine are o diagonală de 107 cm, rezoluție 1080p, aspect lat, X-Reality PRO, Motionflow XR 300 etc. Nu voi enumera toate acele caracteristici deoarece le știți de la alte modele W8.

Ca și dotări are: tuner TV DVB-T/T2/C/S/S2, wireless (deci nu are nevoie de adaptor wireless), patru HDMIuri, două USBuri, Scart și multe altele. Majoritatea caracteristicilor speciale țin de faptul că e un model Smart: Skype Ready (are nevoie de o cameră web și de o tastatură), 2 perechi de ochelari, WiFi Direct, One-touch mirroring Ready, DLNA, înregistrare USB, MHL etc. Funcția MHL e tot mai populară deoarece mulți utilizatori dețin telefoane ori tablete cu acesta și nu e nevoie decât de un cablu USB.

Plusuri: refresh de 300 Hz, MHL, X-Reality PRO, redare USB, WiFi, puteți naviga pe web, accesa servicii web diverse etc.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Sony 42W815 e un televizor deosebit cu care puteți să vp impresionați familia ori prietenii. Eu vă recomand o cameră web dacă vreți să folosiți Skype-ul, un stick USB pentru înregistrare/redare media ori niște ochelari 3D (deoarece sunt incluse doar 2 perechi). Jos e un clip de prezentare a seriei W8 de la acest brand.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Sony 42W815, televizor Smart 3D de 107 cm”

  1. Imi place foarte mult acest model. Il am de o saptamana si pot sa zic ca mi-a intrecut asteptarile. Chiar nu m-am asteptat ca tehnica sa avanseze asa de mult. Inainte am avut un LCD Sony care nu era Smart și nici nu avea HDMI.

  2. As vrea sa stiu daca face conversie din 2D in 3D si de asemenea daca are wifi in banda de 2.4GHz sau in 5GHz. Va multumesc.

  3. Super. Sunet și imagine incredibile. Smartul puțin lent dar pe YouTube merge impecabil mai ales prin control din smartphone. Trebuie sa ma repet sunetul și imaginea depășește așteptările.

Comentariile sunt închise.