Sony 42W807, Smart TV elegant de 107 cm

Sony 42W807 e un televizor LED deosebit din multe privințe și se poate observa cel mai ușor din pozele de jos. Are un design foarte reușit adică nu mai e nevoie de un suport pentru perete deoarece vă dă impresia că televizorul plătește. Totuși dacă aveți o masă de televizor mică, un kit de montare e bine venit. Face parte din noua serie de televizoare și nu una oarecare ci W807 (sau W8). De ceva timp diagonala nu mai joacă un rol atât de important, ci doar claritatea imaginii și a sunetului. La acestea se mai adaugă și un plus de funcționalitate datorită faptului că e un Smart TV. Cu acesta puteți accesa webul, servicii online, socializa, reda media prin NFC-ul de la smartphone etc. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa cel mai bine în pozele de jos cum arată un așa model și mai sunt și alte model care arată identic cu acesta.

Din față
Din față
De sus
De sus

Specificații tehnice

Tehnologia de iluminare e LED și e decentă având în vedere că e însoțită și de alte tehnologii de imagine de ultimă generație. Astfel claritatea nu poate fi pusă la îndoială. Spun asta deoarece rata de refresh e de 400 Hz, adică mai mult decât ar fi fost necesar. Pe partea de sunet are două boxe de 10W și Bass Reflex.

La capitolul caracteristici nu am ce să-i reproșez deoarece are și conversie 2D-3D. Spre deosebire de televizoarele mai ieftine acesta prezintă unghiuri maxime de vizibilitate ca la IPSuri. Alte dotări care pot fi incluse la cele standard sunt: tunerul tv, player multimedia integrat și porturile. Fiind un televizor mai scump, era normal să aibă și mai multe USBuri și HDMIuri. Restul porturilor sunt cele uzuale care le veți găsi și la televizoarele mai accesibile. În plus, oferă și tehnologii wireless foarte utile.

Caracteristicile speciale sunt cele obișnuite adică le găsiți la majoritatea Smart TVurilor din 2013 sau 2012.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design foarte elegant, redare și înregistrare USB, aplicații, browser web, oglindire prin NFC (nevoie de un smartphone compatibil) și altele.

Minusuri: nu e cel mai accesibil Smart TV de 107 cm.

Concluzie

Acest Sony 42W807 e o recomandare pentru fanii acestui producător dar și pentru cei care caută un altfel de design, deoarece Samsung și LG parcă au televizoare cu design similar cu cel al modelelor precedente (doar versiunile superioare arată altfel).

Te-ar mai putea interesa