Sony 42W805, TV Smart 3D KDL-42W805B

Update 18.05.2014: Noua serie W805 a anului 2014 a fost lansată. Numele mai exact e W805B, iar televizorul de față e 42W805B.

Noile modele de televizoare Sony au ajuns de ceva timp pe rafturile magazinelor online, iar un model de top e acest Sony 42W805. E de top pentru că are un ecran de 42 inci, imagine foarte clară, suport 3D și un soft inteligent. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care mie nu mi se pare deloc mare în condițiile în care are 5 tunere digitale, 4 perechi de ochelari și poate afișa conținutul telefonului inteligent.
Sony DAV-DZ740 e un home cinema care o să vă ajute foarte mult să beneficiați de un sunet calitativ.

Aspect

Aspectul e unul nou, deloc asemănător cu gama 2012 sau cu vreun model din 2013 de la LG sau Samsung. Puteți observa că are un picior oarecum rotund… care mie nu-mi prea place. Dacă nici dvs. Nu vă place atunci vă recomand un suport TV (gen Hama 83756) care ajută la montarea televizorului pe perete așa încât să scăpați de picior și să mai eliberați din spațiu în cameră.

Cum arată acest 40W805 B
Cum arată acest 40W805 B

Caracteristici tehnice

Modelul 42W805 e unul cu un ecran de circa 107 centimetri a cărui rezoluție e de tip 1920×1080 pixeli și din această cauză o să vă puteți bucura de filme la cea mai bună calitate. Televizorul poate fi utilizat cu succes și la recepționarea transmisiilor digitale (cunoscute ca și HD) deoarece are nici mai puțin și nici mai mult de 5 tunere. Iar, dacă sunteți fani ai filmelor 3D atunci cu ajutorul acestui TV o să le puteți savura deoarece are suport pentru acest format, și în pachet sunt incluse și 4 perechi de ochelari.

Păreri pro şi contra

Nu știu dacă mi se pare, dar televizorul e mult mai ieftin decât oricare model cu capabilități similare din 2012 de la Sony. Nu l-am testat la jocuri, dar datorită MotionFlow XR de 400Hz eu zic că imaginile vor fi afișate fără sacadări (lag cum spun unii), chiar dacă e vorba de un refresh oarecum software și nu real. Software-ul e unul capabil, iar acest lucru e demonstrat de browser-ul web incorporat și capabilitatea Skype Ready.
Nu-mi place telecomanda – un model RM-ED052. La noile modele LG am văzut o telecomandă mult mai futuristică, dar poate că aceasta de la Sony e mai eficientă.

Concluzie

Per ansamblu e un televizor numai bun pentru cei cu un buget peste medie (nu vă oprește nimeni să îl luați în rate, dacă nu vă ajung banii, deoarece am văzut că sunt condiții avantajoase) care se adresează persoanelor pasionate de noutate și care vor să se bucure de filme și emisiuni la cea mai bună calitate posibilă.

Te-ar mai putea interesa