Sony 42W705, televizor Smart LED KDL-42W705

Pentru cei interesa’i de un televizor Sony din ediția 2014 atunci acest model Sony 42W705 ar fi perfect. Vine din seria W7 și se laudă cu suport Smart TV, imagine impecabilă și conexiuni de rețea (portul wireless e integrat, deci nu aveți nevoie de adaptor wi-fi).
Dacă ești o persoană care e foarte interesată de Internet atunci trebuie știut că acest model are acces la rețea, iar browser-ul Opera o să te ajute să navighezi pe site-urile preferate.

Modelul KDL-42W705 e unul care vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri chiar și în jocuri. Dacă vă interesează cum arată atunci din imaginea alăturată se poate vedea mai bine acest lucru.

TV-ul
TV-ul

Pe partea de caracteristici acest model W705 se poate lăuda cu un ecran de 107 centimetri a cărui rezoluție e de 1920×1080 pixeli. Vine chiar și cu suport Skype, însă pentru a vorbi pe Skype aveți nevoie de o cameră genul Sony CMUBR200.
Datorită tunerelor digitale care sunt integrate o să puteți viziona posturi TV în format digital, adică la calitate HD… însă pentru asta aveți nevoie și de un abonament HD.
Nu doar imaginea e un punct forte la acest model, ci și sunetul deoarece televizorul se laudă cu un sunet fidel scos de cele două boxe de 8W fiecare. Dar, pentru a beneficia de un sunet și de mai calitate aș recomanda un sistem 5.1.

Lucrurile pozitive la acest model sunt prețul care nu e mare, imaginea calitativă, softul inteligent și ușor de folosit, dar și aspectul plăcut.
Nu era rău dacă venea cu cameră integrată, însă acest lucru ar fi crescut prețul său cu vreo 400-500 lei.

Dacă te interesează un televizor care să arate bine și să se comporte ireproșabil atunci acest model ar fi o recomandare din partea mea.
Di clipul de alături se pot vedea caracteristicile esențiale ale acestui TV, caracteristici concepute pentru cei mai leneși.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Sony 42W705, televizor Smart LED KDL-42W705”

  1. Am vazut ca au scot modele noi pentru 2014 dar pana acum nu au scos modele de 42 inci. Eu am asteptat un astfel de televizor si cred ca am sa aleg acest model deoarece are caracteristicile care ma intereseaza in principal la un televizor.

Comentariile sunt închise.