Sony 40WE660, TV model WE660 cu soft smart

Sony 40WE660 e un televizor smart al anului 2017 care vine cu un design super și cu meniuri ușor de utilizat. Vine cu un sistem de operare special, iar aplicația Youtube e în centrul atenției existând și un buton dedicat pentru aceasta.

Modelul WE660 de 101cm vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat deosebit ca aspect și funcționalitate. Din punct de vedere al costului acesta e unul dintre cele mai ieftine televizoare ale lui 2017. Dacă diagonala de 40 e prea mică pentru sufrageria dvs atunci există varianta de 49 inci.


Caracteristici

Designul e unul minimalist din față, lateral și spate. De exemplu, pe spate cablurile nu vor atârna aiurea întrucât există o soluție de gestionare a cablurilor care poate fi văzută aici. La prima vedere nu diferă foarte mult față de modelele de anul trecut, dar asta e doar o aparență.
Consumul de curent nu e unul mare, ci e unul de 60W. Comparativ cu anii trecuți, mai exact cu modelele anilor anterior, acest model are un consum de curent mult mai mic.
Are o multitudine de porturi printre care se numără două HDMI, două USB și porturi de rețea (inclusiv wireless).
Televizorul Sony 40WE660 are și funcție de monitor, acest lucru presupunând că puteți conecta un laptop la el și să-l folosiți pe post de ecran extern.
Conform telecomenzii acest model are buton rapid pentru Netflix și Google Play (Android Market).

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, costul de achiziție nu prea mare, că vine de la un brand premium și ușurința în utilizare. Așa încât să faceți economie de spațiu în cameră puteți să-l montați pe un suport TV compatibil Vesa 100×200.
Contra ar fi că nu are rezoluție 4K.

Concluzie

Dacă ești interesat de un aparat care nu doar arată bine, ci care se comportă fără reproșuri atunci când vine vorba despre a vedea un post TV la calitate HD ori filme Full HD, atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Din clipul de alături se poate vedea cât de clară e imaginea afișată pe ecran, chiar dacă nu are rezoluție UHD.

Te-ar mai putea interesa