Sony 40W605, TV Smart LED KDL40W605 102 cm

Televizorul LED Sony 40W605 face parte dintr-o serie recent lansată și care poate fi un înlocuitor pentru actualul sau vechiul TV. Un televizor Smart e superior unui model obișnuit din punct de vedere al imaginii, sunetului și funcțiilor. Chiar și porturile sunt mai multe (mă refer la USBuri și HDMIuri). Designul elegant e un alt aspect al modelelor Smart iar în cazul acestui model, rama e îngustă, standul e subțire și cominația de culori e interesantă (negru cu argintiu). Dacă nu vă permiteți acest model, există variante mai mici sau mai mari cu caracteristici speciale similare.

Spun asta deoarece televizoarele noi sunt puțin mai scumpe decât cele vechi. Puteți să-l luați și în rate dacă considerați că nu aveți un buget prea mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Așa arată
Așa arată

Nu e vorba de unul cu tehnologie 3D, dar are imagine 1080p, refresh de 200 Hz și o mulțime de tehnologii de imagine care nu le voi mai enumera (poate le știți de la modele sau serii similare). Pe partea de sunet are difuzoare puternic, multe tehnologii audio care îmbunătățesc sunetul și sistem de tip Down Firing.

E dotat cu un tuner TV performant, player multimedia integrat, wireless, două USBuri, patru HDMIuri etc. Accesoriile incluse sunt cele standard. Caracteristicile speciale care nu le-am menționat mai sus sunt: Skype Ready (are nevoie de camera web), WiFi Direct, MHL (redare media de pe telefon/tabletă prin cablu USB și se încarcă), Photo Share, înregistrare USB, magazin de aplicații și magazine de conținut media. Mai există și alte caracteristici care le întâlniți la oricare alt model W605, dar există și serii similare.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale menționate mai sus, calitatea video/audio (în speical refreshul de 200 Hz), designul și fiabilitatea.
Minusuri: nu oricine își poate achiziția un televizor ca acesta (KDL 40W605).

Deci, Sony 40W605 poate fi alt vostru însă prețul poate fi singurul obstacol iar alternative sunt. Puteți alege și un model lansat anul trecut. Jos e o prezentare a acestei serii și se pot observa și o parte din caracteristicile sale. Pe partea de refresh se putea și mai bine având în vedere că există modele cu 1000Hz, dar la acelea prețul e mult mai mare. Îmi place cum arată și l-aș monta pe perete cu un kit corespunzător.

Un comentariu la „Sony 40W605, TV Smart LED KDL40W605 102 cm”

  1. Detin acest televizor si nu pot decat sa spun ca e remarcabil cat de mult au avansat cu tehnologia pe acest segment.
    Eu il recomand mai departe pentru oricine interesat de un televizor cu ecran de 40 inci cu caracteristici smart.

Lasă un comentariu