Sony 40HX751

Acest televizor LED 3D Sony 40HX751 e unul dintre noile modele 3D ale acestui producător și care e un Smart TV de 102 cm cu rezoluție Full HD. Din pozele de jos se observă că are margini înguste, un suport interesant și o interfață foarte prietenoasă. Unghiul de vizibilitate se pot schimba ușor, televizorul parcă „alunecă” pe acel suport. Ca oricare alt Smart TV și acest KDL-40HX751 are internet TV, Skype, browser web, DLNA, Wi-Fi (însă e unul Direct/incorporat) și tehnologie de conversie 2D-3D. Deci puteți viziona filme în format 3D dar și juca jocuri de pe PC sau consolă. Chiar dacă are un preț cam piperat, e justificat de tehnologiile de imagine și sunet. 40HX751 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Aplicațiile

Specificații tehnice

Calitatea sonorizării e peste medie și se datorează în mare parte tehnologiilor prezente pe acesta și difuzoarelor de 1oW fiecare. Ecranul său Dynamic Edge LED de 40 inci presupune o diagonală de 102 cm. Deci poate fi poziționat în orice cameră doriți și nu ocupă mult spațiu. Atât rezoluția cât și contrastul vă oferă o claritate superioară imaginilor în special dacă vizionați un film sau jucați un joc de pe consolă. După preferințe, puteți opta fie pentru modul 3D fie pentru modelul 2D. Deci poate fi folosit ca unul obișnuit, iar pentru efectul 3D aveți la dispoziție două perechi de ochelari care sunt incluși.

Pentru filme Blu-Ray vă recomand fie un Blu-ray player fie un media player cu HDD, deoarece playerul multimedia integrat are doar funcție de înregistrare pe HDD. Se poate conecta la internet atât prin cablu de rețea cât și cu ajutorul unui router wireless. Pe partea de conectivitate Sony 40HX751 are două USBuri 2.0, VGA, composite, Scart, patru HDMI-uri etc. Puteți chiar să conectați o pereche de căști pentru a nu deranja, însă trebuie să vină cu mufă de tip mini. Prezintă o mulțime de caracteristici speciale care pot fi găsite și pe celelalte televizoare Sony: Skype, browser web, DLNA, aplicații, TrackID etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: spre deosebire de alte televizoare acesta vine cu două perechi de ochelari speciali, are un design modern, imaginea e foarte clară, sonorizare excelentă, vine cu toate porturile necesare și are Wi-Fi Direct.

Minusuri: nu și-l poate permite oricine.

Concluzie

Sony 40HX751 un Smart TV cu tehnologie 3D și deci poate fi considerat ca fiind un model de ultimă generație în special că puteți viziona filme și poze de pe smartphone/laptop/cameră foto. Jos puteți viziona o prezentare a acestei serii:

Lasă un comentariu