Sony 32WE610, televizor cu X-Reality Pro

Televizorul Smart Sony 32WE610 e unul dintre cele mai bune televizoare de 80 cm de pe piață. Dacă aveți un alt televizor similar alături de acesta, veți putea observa ușor diferența de calitate. Televizoarele cu X-Reality Pro au imagini mai clare/ascuțite, iar HDR mărește contrastul la un alt nivel. Interfața oferită de acel software e destul de simplă, iar Youtube-ul poate fi accesat cu ușurință cu ajutorul telecomenzii (are un buton dedicat). Dacă vreți un televizor pentru sufragerie, iar puterea difuzoarelor nu e suficient de mare, atunci ar trebui să optați pentru un soundbar.

Arată destul de bine chiar dacă nu are piciorușe pe lateral, iar din lateral se vede ușor că are un profil Slim. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».


Bineînțeles, în acest buget oferă funcții Smart interesante care sunt utile pentru cei care vor să acceseze conținut web. Meniul e destul de simplificat, astfel că-l veți utiliza cu ușurință. Difuzoarele sale nu oferă un sunet puternic, dar sunt însoțite de tehnologii ca: Clear Audio+, Down Firing, DTS Digital Surround și altele.

Tunerul TV e cel clasic care poate recepționa posturi HD și e prezent pe multe alte televizoare. Conectivitatea e foarte bună la mai toate televizoarele noi indiferent de buget sau de tipul televizorului (Smart sau NonSmart).

Caracteristicile speciale ale acestui televizor sunt următoarele: Home Network Feature, Wi-Fi Direct, Miracast, Application Store, control parental și multe altele. Îl puteți monta pe perete dacă aveți un kit de montare de tip VESA 100×200. Arată mult mai bine pe perete și vă recomand aceast varaintă de instalare.

Păreri pro și contra

Are un număr mare de caracteristici speciale, numeroase porturi, sunetul e foarte clar și imaginea e clară în orice condiții. Rata de refresh e generoasă pentru un plus de calitate, iar imaginile blurate sunt eliminate. Un minus ar putea fi rezoluția, care din păcate nu e de tip FullHD, dar poate nici nu vă interesează.

Sony 32WE610 face parte din gama 2017 și nu putem să-i reproșăm absolut nimic, deoarece oferă caracteristici tehnice foarte bune pentru o serie atât de accesibilă.

Te-ar mai putea interesa