Sony 32WD757, televizor Bravia Full HD cu software Smart

Televizoarele Smart sunt cele mai populare variante de la ora actuală și nu toate au un preț atractiv. Am ales să vă prezint Sony 32WD757 care e unul dintre puținele variante Full HD de pe piață și care are un software interesant, în sensul că aveți destul de multe aplicații care vă permit accesul la conținut media de calitate. Designul acestei serii e unul foarte atrăgător datorită culorii – gri, picioarele și ramei subțiri. Totuși nu poate fi foarte subțire ca televizoarele premium sau cu panou OLED, iar dacă nu vreți să vedeți pe masă, poate fi pus pe perete cu un suport Vesa 300 x 300.

Îmi place că are un design elegant cu ramă subțire, ca la variantele premium doar că are un preț mult mai mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E vorba de o gamă nouă și care va fi una competitivă mulți ani deoarece oferă niște dotări excelente. Folosește un sistem audio destul de bun însă care nu e suficient de puternic pentru o sufragerie, de aceea eu aș alege un soundbar. Lista de soundbaruri e destul de mare și nu merită să vă zgârciți dacă vă doriți calitate audio 2.1 pentru a asculta muzică.

Panoul televizorului oferă cele mai bune unghiuri de vizionare, Auto Wide, Picture Mode și Frame Blinking.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine în orice sufragerie și rama gri chiar e mai plăcută decât una neagră. Tehnologia X-Reality Pro îmbunătățește semnificativ calitatea de vizionare pentru că mărește rezoluția conținutului (convertește pixelii). Aceasta o găsim și pe serii 4K care costă mult mai mult și chiar e nevoie pentru că nu avem atât de mult conținut 1080p. Divertismentul poate să vină din diverse surse, iar software-ul vine cu un pachet interesant de aplicații (Youtube și Netflix sunt cele mai importante). Pentru mai multe, accesați magazin incorporat Opera TV Store.

Sony 32WD757 oferă și un bun management al cablurilor (prin spatele picioarelor), tehnologie care adaugă cadre suplimentare pentru o imagine mai fluidă – Motionflow XR, și chiar o funcție de înregistrare a diverselor posturi pentru a nu pierde nici un moment.

Te-ar mai putea interesa