Sony 32EX653

Un televizor foarte bun e acest Sony 32EX653 și cel mai tare lucru legat de el e faptul că e Smart TV cu wireless integrat. Asta înseamnă că o să poți naviga pe internet fără a conecta un cablu ori ceva de genul. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și cred că vă puteți da seama că acest preț e foarte mic pentru un televizor care are ecran de 80-81 de centimetri. O să puteți juca și jocuri, dar trebuie să știți că nu e un televizor de jocuri deoarece refresh rate-ul nu e ideal.

Poze

Aspectual, acest 32EX653 se aseamănă destul de mult cu care e un model ceva mai scump… și mai capabil. Ecranul modelului de față e mare și o să puteți vedea fără probleme chiar și filme Blu-ray deoarece are rezoluție Full HD. Tunerele digitale incorporate vă vor ajuta să vedeți posturi TV digitale, adică la calitate HD 720p… și are foarte multe tunere față de alte TV-uri.

Așa arată
Aplicațiile

Specificaţii tehnice

32EX653 arată destul de bine, dar nu vine cu un design special, ci unul caracteristic Sony. E un model nou al anului 2012 și față de alte modele de LED-uri care au ecran de 32 inci acesta are și caracteristica Smart TV care presupune caracteristici cum ar fi browser web și că e Skype Ready. Vine cu un ecran care afișează imagini clare, iar consumul de curent al acestui TV e mic fiind de undeva la 40W.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, având un design mai mult sobru; prețul e mic, iar raportul dintre preț și calitate e și el foarte bun; fiabilitatea e maximă deoarece are o garanție standard de 2 ani extensibilă la 4 ani pe bani puțini; vine cu tunere digitale DVB-C și are chiar și tuner pentru satelit; vine cu numeroase porturi utile printre care se numără HDMI și cele de rețea (cel wireless e integrat).
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă te interesează un televizor bun atunci îți recomand acest Sony 32EX653 deoarece știm cu toții că Sony e un brand premium și implicit doar pentru aceia care se respectă. Televizorul are multe chestii incorporate și sigur că va fi mai mult decât suficient pentru orice pasionat de tehnologie ori pentr o persoană care vrea cel mai tare TV pe bani puțini. Din preview-ul de alături vă puteți face o părere aproximativă despre cum arată.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Sony 32EX653”

  1. Ce inseamna Skype ready-este suficient un webcam si microfon introdus in portul USB, caci webcamul propus de Sony costa peste 400 roni!!
    Multumesc anticipat pentru raspuns

    Cu stima Ioan

Comentariile sunt închise.