Sony 24W605A, TV LED KDL-24W605A de 60 cm

Sony 24W605A e un televizor LED simplu fără tehnologie 3D dar cu câteva caracteristici Smart. Această serie oferă multe alte dimensiuni, dar există și serii apropiate ca și dotări. E destul de mic acest model și se poate observa din numele său – 24 de inci. Arată destul de bine după cum se poate observa în poza de jos și cu cât e mai mare cu atât acea lungă argintie pare mai mare. Sau mai bine zis acel logo își menține dimensiunile doar restul televizorului diferă ca mărime. Chiar dacă televizorul e mai mare, caracteristicile tehnice sunt aceleași. Poate fi bun pentru o cameră mare și e bine să-l puneți mai aproape de voi deoarece e de 60 cm.

Chiar dacă nu e un Smart TV foarte performant, are câteva caracteristici utile și face parte din seria Bravia. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Televizorul
Televizorul

Tehnologia de iluminare e LED deci veți beneficia de caracteristici de imagine bune. Are și tehnologii speciale de imagine ca X-Reality PRO și Motionflow XR 200 Hz. Acestea îmbunătățesc calitatea imaginii și o fac chiar mai naturală. Pe partea de sunet are sistem audio de tip Bass Reflex Box, boxe de 5W fiecare etc.

Imaginea e HD iar dacă era 1080p televizorul era mai scump. Unghiurile de vizibilitate sunt bune dar nu sunt maxime ca la panourile IPS. Are wireless pentru cei care au un router wireless ori puteți opta pentru o conexiune LAN. Are browser web ca oricare alt televizor inteligent și puteți naviga pe web dar nu chiar ca și pe PC. Are și DLNA, multe HDMIuri și USBuri pentru conectarea diverselor gadgeturi.

Plusuri: o rată de refresh de 200 Hz, design modern, skype, browser web, X-Reality Pro, wireless etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Sony 24W605A e o alegere mică de la acest brand și după cum observați, nu sunt multe astfel de televizoare de la acest brand. Oricum, cele de 80 cm cred că sunt cele mai apreciate deoarece nu sunt nici prea mari dar nici scumpe. Jos e o prezentare a acestei serii cu un televizor mai mare.

Lasă un comentariu