≡ Meniu

Sony 24W605, televizor KDL de 60 cm

Sony 24W605 e o alegere bună pentru cei ce vor un televizor LED nou dar nu vor o diagonală prea mare. Arată bine într-o cameră potrivită ca dimensiuni și la acestea nici nu e nevoie de montare pe perete (nu are sens având în vedere cât de mic e). Există și o variantă similară dar pe negru, e prefer pe alb deoarece e o culoare mai specială și se potrivește mai bine în camere mai luminoase. Din numele său se poate observa că ed e 60 cm și chiar dacă imaginea e HD; claritatea e una superioară cu o rată de refresh de 200 Hz. Nu sunt multe televizoare cu 200 Hz și să fie așa de mici. Această caracteristică de imagine se datorează faptului că e un Smart TV. Arată la fel de bine ca și televizoarele mai scumpe și care fac parte din serii interesante.

Având în vedere că face parte din gama 2014, e oarecum normal să fie puțin mai scump decât un televizor mai vechi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi .

TV-ul

TV-ul pe negru

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Caracteristicile sale tehnice sunt foarte bune pentru un televizor de 24 de inci. E cam cât un monitor și îl puteți folosi ca și unul, doar că imaginea e doar 768p. Monitoarele peste 21 inci sunt FullHD dar tot nu sunt așa de mari pentru vizionarea de filme. Eu recomand televizoarele pentru a viziona filme deoarece oferă mai multe funcții, dotări și tehnologii. Nu mai e nevoie nici de un sistem audio extern deoarece sistemul audio incorporat e puternic și eficient.

Are un player multimedia incorporat cu redare prin USB și e nevoie de un stick sau de un hard disk extern. Adică de un mediu de stocare cu interfață USB. Spre deosebire de alte televizoare, acesta are 2 HDMI-uri și un USB. Acestea depind și de dimensiunile televizorului șid e caracteristicile speciale Smart.

Plusuri: e televizor Smart, Skype (e nevoie de o cameră web), 200 Hz, designul, calitatea audio și fiabilitatea.
Minusuri: nu e prea accesibil.

Sony 24W605 arată bine și e și performant, iar pentru ce care nu au văzut noua serie, am pus jos un clip cu o serie similară. Oricum, cam toate modelele W6 arată la fel. Fiind mai mic, logo-ul televizorului poate părea mai mare decât la cele cu diagonală peste 80 cm. Oricum, aveți din ce alege în special dacă nu aveți un buget fix.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu