Sony 24W605, televizor KDL de 60 cm

Sony 24W605 e o alegere bună pentru cei ce vor un televizor LED nou dar nu vor o diagonală prea mare. Arată bine într-o cameră potrivită ca dimensiuni și la acestea nici nu e nevoie de montare pe perete (nu are sens având în vedere cât de mic e). Există și o variantă similară dar pe negru, e prefer pe alb deoarece e o culoare mai specială și se potrivește mai bine în camere mai luminoase. Din numele său se poate observa că ed e 60 cm și chiar dacă imaginea e HD; claritatea e una superioară cu o rată de refresh de 200 Hz. Nu sunt multe televizoare cu 200 Hz și să fie așa de mici. Această caracteristică de imagine se datorează faptului că e un Smart TV. Arată la fel de bine ca și televizoarele mai scumpe și care fac parte din serii interesante.

Având în vedere că face parte din gama 2014, e oarecum normal să fie puțin mai scump decât un televizor mai vechi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul pe negru

Caracteristicile sale tehnice sunt foarte bune pentru un televizor de 24 de inci. E cam cât un monitor și îl puteți folosi ca și unul, doar că imaginea e doar 768p. Monitoarele peste 21 inci sunt FullHD dar tot nu sunt așa de mari pentru vizionarea de filme. Eu recomand televizoarele pentru a viziona filme deoarece oferă mai multe funcții, dotări și tehnologii. Nu mai e nevoie nici de un sistem audio extern deoarece sistemul audio incorporat e puternic și eficient.

Are un player multimedia incorporat cu redare prin USB și e nevoie de un stick sau de un hard disk extern. Adică de un mediu de stocare cu interfață USB. Spre deosebire de alte televizoare, acesta are 2 HDMI-uri și un USB. Acestea depind și de dimensiunile televizorului șid e caracteristicile speciale Smart.

Plusuri: e televizor Smart, Skype (e nevoie de o cameră web), 200 Hz, designul, calitatea audio și fiabilitatea.
Minusuri: nu e prea accesibil.

Sony 24W605 arată bine și e și performant, iar pentru ce care nu au văzut noua serie, am pus jos un clip cu o serie similară. Oricum, cam toate modelele W6 arată la fel. Fiind mai mic, logo-ul televizorului poate părea mai mare decât la cele cu diagonală peste 80 cm. Oricum, aveți din ce alege în special dacă nu aveți un buget fix.

Te-ar mai putea interesa