Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Smeg WHT814EIN, mașină de spălat premium

Smeg WHT814EIN e un electrocasnic de top pentru cei interesați de ceva capabil în a spăla o cantitate de până la 8 kilograme de rufe cu un consum redus de electricitate. Datorită caracteristicilor sale acest aparat e bun pentru acasă cât și în scopuri comerciale.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Din imaginea de alături puteți vedea mai bine cum arată acest model și faptul că care un design plăcut.
Panoul de comandă e unul modern cu un display mare pe care pot fi citite diverse informații despre starea spălării.


Păreri pro și contra

Mașina Smeg WHT814EIN e una care poate spăla o capacitate de până în 8 kg, iar acest lucru o face numai bună pentru o familie cu 4-5 persoane.
Motorul din dotare e unul foarte fiabil, fiind vorba despre unul de tip Inverter care e silențios… pe lângă multe alte aspecte.
Despre silențiozitate trebuie spus că acest aparat are un nivel de zgomot de 53 decibeli la spălare. Deci, e unul normal pentru o astfel de mașină.
Dacă la mașinile vechi balansul era controlat cu betoane, la cele moderne acest lucru e automat.
Consumul de curent e de undeva la 1,2 kWh pentru încărcare completă la programul 60 de grade. Pe an are un consum de 196 kWh.
Dimensiunile sunt unele standard de 84x60x54 cm așa încât să poată fi poziționat unde doriți.

Concluzii

Este foarte important să alegeți electrocasnice cu un consum redus de resurse, iar acest Smeg e un astfel de aparat.
Despre Smeg trebuie spus că e un brand italian prezent pe piață de vreo 6 decenii, iar din acestă cauză putem spune că are o oarecare istorie și că nu a apărut ca ciuperca după ploaie.
Unii vor spune că aparatul are un preț cam mare, însă calitatea se plătește deoarece e un brand premium precum Miele, iar aparatele lor sunt făcute să reziste.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu