Smeg STA4506, mașină de spălat vase cu tehnologie Aquastop

Mașina de spălat vase de jos se numește Smeg STA4506 și e un model deosebit, oferit de un brand popular și experimentat. Din poza de prezentare reiese faptul că are un design complet incorporabil, astfel că panoul de control e pe marginea ușii. La cele parțial incorporabile, panoul de control e prezent pe ușă și avem un ecran digital mai mare. Mie îmi plac și variantele clasice doar că nu veți avea o bucătărie minimalistă. Câștigați spațiu cu aparatele de tip incorporabil, iar funcționalitatea e pe măsură.

Are un panou de control cu interfață foarte prietenoasă și veți găsi cu ușurință butonul care trebuie să-l alegeți. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cele 5 programe le veți vedea la multe mașini performante și le alegeți în funcție de gradul de murdărie sau de consumul dorit. Fiecare program are performanțe diferite și rezultatele depind de alegere, plus că depinde și ce fel de articole introduceți.

Are 4 trepte de temperatura care se pot alege și la finalul programului, vasele vor fi complet uscate pentru a le pune la loc sau le folosiți imediat. Bineînțeles, interiorul e realizat din materiale de calitate, cuva fiind realizată din inox. Pe ușa sa se montează un panou de mobilier pentru ca aparatul să nu iasă prea în evidență. E necesar un corp special pentru aceasta care se paote face la comandă.

Păreri pro și contra

Are o eficiență energetică e foarte bună la aceasta și se vede că are clasa A+, iar aceasta e pentru un consum anual de numai 236 kWh. Spală destul de multe vase chiar dacă are o lățime de numai 45 cm, iar coșurile permit spălarea mai multor tipuri de articole. Controlul e complet electronic și e accesibil doar înainte de pornirea programului, pentru că nu va fi vizibil după închiderea ușii. Chiar dacă nu e foarte ieftină, aceasta e o variantă fiabilă de la un brand cu experiență în domeniu.

Smeg STA4506 are funcție de amânare pornire cu 3, 6 sau 9 ore pentru momentele în care nu aveți timp pentru ea sau poate vreți să aveți vase curate pe dimineață.

Te-ar mai putea interesa