Smeg DHT81EIT, uscător de rufe italian

Uscătoarele de rufe sunt oferite de numeroase branduri dar nu toate sunt la fel de experimentate ca Smeg, iar modelul Smeg DHT81EIT e o alegere bună care poate usca o încărcătură de 8 kg. Evident, discutăm de un uscător cu sistem de uscare cu pompă de căldură, care suflă aer și nu încălzește excesiv rufele ca la cele cu uscare prin condensare. Chiar dacă costă mai mult, veți avea un consum relativ mic de energie și veți plăti puțin la energie.

Are un aspect reușit pe alb și ușa e una de culoare gri, panoul de control e destul de ușor de folosit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E echipat cu pompă de căldură și cu un sistem de alternare rotații tambur, pentru ca rufele să fie uscate uniform și nu se formează cute atât de multe ca la uscătoarele convenționale. Sunteți avertizați când să curățați filtrul dar și când trebuie să goliți recipientul cu apă pentru că umiditatea din rufe trebuie să se ducă undeva.

Dacă nu aveți de gând să porniți imediat programul, atunci puteți amâna programul cu câteva ore (între 1 și 24 ore). Voi decideți dacă e pentru voi, însă și brandul e foarte important când alegeți un aparat atât de scump.

Păreri pro și contra

Cele mai avansate uscătoare au un senzor de umiditate care detectează automat nivelul de umiditate de la interior, astfel programul poate dura mai puțin sau mai mult. E foarte important ca voi să aveți o mașină de spălat care stoarce bine și cu capacitate de încărcare mare. Controlul e parțial electronic pentru că butonul pentru selectarea programelor e unul rotativ. Vă este afișat timpul rămas dar și etapa actuală a programului selectat, astfel veți putea face alte treburi și puteți bloca tastele ca să nu umble cineva la el. Poate că din poză nu se vede, dar interiorul poate fi iluminat pentru a avea conținutul tamburului.

Smeg DHT81EIT e puțin mai mare decât alte modele din aceeași categorie, dar nu cred că v-ar deranja pentru că până la urmă nu-l veți pune pe hol, ci mai degrabă într-o cămară sau dressing.

Te-ar mai putea interesa