Smeg C3170P1, combină incorporabilă clasa A+

Dacă vă doriţă aparatură incorporabilă atunci combina frigorifică Smeg C3170P1 o să vă ajute să vă realizaţi o bucătărie ca la carte. Acest brand e unul de top localizat în Italia şi care e prezent pe piaţă încă din anii 40.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă excepţional dpdv estetic şi funcţional. Din poza de alături puteţi vedea cum arată acest model, mai exact vorbim despre un interior spaţios şi bine compartimentat.


Păreri pro şi contra

Smeg C3170P1 e un aparat adresat celora interesaţi de un aparat cu consum energetic scăzut, eficienţa energetică fiind A+. Pe an consumă 291 kWh, acesta fiind un consum destul de redus, văzându-se în facturile la curent.
Nivelul de zgomot e mai scăzut decât la aparate întrucât are 36 decibeli, iar media e de 41 dB.
Cei 268 litri net ai combinei sunt împărţiţi în 72 litri ai congelatorului şi 196 litri ai frigiderului. Partea de frigider având 4 rafturi şi tot atâtea suporturi la uşă pe când congelatorul are 3 compartimente. Partea de congelator are capacitate de îngheţ de 4kg.
Frigiderul e unul care se dezgheaţă automat, iar congelatorul se dezgheaţă manual.
Poate că vă preocupă dimensiunile sale, acestea fiind 54x55x178 LxAxÎ cm, iar cablul e unul foarte lung de 2,4 metri. Dimensiunile e mai bine să le luaţi din schiţă (a doua proză a produsului).

Un astfel de frigorific se adresează celora interesaţi de ceva premium ca aspect şi funcţionalitate. Frigorificele incorporabile au devenit tot mai populare în ţara noastră, iar acest lucru se datorează faptului că românii vor să modernizeze bucătăriile şi să le facă cât mai funcţionale.
Garanţia produsului e una de 2 ani, dar poate fi mărită la mai mult, adică la 3 sau 4 ani. Eu zic că şi acesta este un indicator al fiabilităţii unui produs.
Produsul poartă „sigla” realizat în Italia (Made in Italy) şi acest lucru ne arată că produsul e superior calitativ celroa fabricate în Asia ori prin diverse ţări.

Te-ar mai putea interesa