Smart Tech LE-4318, TV FHD cu tuner HD dublu

Smart Tech LE-4318 e un televizor al anului 2017 fără soft smart care se adresează persoanelor interesate de un TV cu rezoluție mare, panel de calitate și tuner digital dublu (DVB C/T). Poate fi utilizat ca televizor, dar și ca monitor, iar acest ultim lucru se datorează faptului că are port PC și HDMI.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un televizor cu consum redus de electricitate, multe porturi (are 3 HDMI-uri) și unghiuri bune de vizualizare.
Din imaginea de alături se poate vedea că are un design foarte plăcut (de Samsung sau LG, dar la preț mic de Samrt Tech).

Caracteristici

Televizorul Smart Tech LE4318 e unul cu o diagonală de 43 inci (aproximativ 109 centimetri) și rezoluție 1920×180 pixeli. Aceste lucruri nu ar fi fost suficiente fără panelul care oferă unghiuri de vizualizare 176/176 grade și fără tunerul HD.
Este compatibil Vesa pentru a fi montat pe un perete. Mai multe detalii legat de tipul de suport găsiți în manualul său de utilizare. Montarea pe perete e utilă în cazul în care doriți să faceți mai mult loc liber în cameră.

Avantaje și dezavantaje

Printre lucrurile pozitive la acest model ar fi că arată bine, consumul redus de curent (cei 80W sunt precizați de producător), greutatea nu prea mare, sumedenia de porturi (3 HDMI-uri, 1 VGA, USB și altele), slotul CI (în care se introduce cardul de la furnizorul de cablu pentru ca dvs. să puteți viziona posturi TV la calitate HD) și că are player multimedia. Am uitat să pun pe listă și diagonala deoarece știm cu toții că în ziua de azi mulți aleg televizoare cu diagonale cât mai mari, iar acesta o are de aprox. 109cm.
Contra ar fi că nu are soft smart.

Concluzie

Televizorul acesta se adresează persoanelor care sunt interesate de un aparat cu ecran mare util la vizionarea filmelor precum și a emisiunilor HD.
Despre brand trebuie spus că e pe piață de mai mulți ani și că se evidențiază prin produsele de calitate. Produsele sale nu sunt cu nimic mai prejos decât cele de la branduri consacrate.

Te-ar mai putea interesa