Smart Tech LE-32D11, televizor cu diagonală 32 inci

Unul dintre cele mai ieftine televizoare e acest Smart Tech LE-32D11 și oferă caracteristici tehnice destul de bune. Mă refer la următoarele: diagonală generoasă, difuzoare puternice, unghiuri de vizibilitate de 178 grade, tuner TV, porturi numeroase. Nu aș putea spune că sunt multe televizoare care ar putea concura cu acesta, dar lista e destul de limitată. Arată cam ca și oricare alt televizor, iar diferența majoră o fac piciorușele care sunt poziționate mai pe margine.

Poate că nu e la fel de performant ca multe alte modele, dar trebuie să luați în calcul și bugetul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E vorba de cea mai nouă generație de televizoare care pot fi utilizate ca monitoare pentru a câștiga spațiu în cameră sau chiar pe birou. Nu am ce să-i reproșez la capitolele imagine și sunet, deoarece dotările sunt conforme cu piața. Cu siguranță un monitor în același buget oferă mai multe tehnologii sau caracteristici tehnice superioare, însă doar dacă nu are tuner TV.

Deci sunt și monitoare care pot fi folosite ca televizoare dar nu prea văd diferența la anumite capitole. Acesta e destul de accesibil și nu am ce să-i reproșez, chiar merită încercat dacă nu aveți un alt brand favorit.

Păreri pro și contra

Playerul multimedia incorporat poate fi folosit împreună cu un stick de memorie USB, dar funcționalitatea sa diferă de un televizor la altul. De aceea, mulți preferă să folosească un laptop sau media player extern pentru a rula filmele preferate și nu trebuie să vă faceți griji de format ori de suportul pentru subtitrări. Oferă destul de multe HDMI-uri dar nu cred că le veți folosi pe toate, poate doar dacă televizorul era unul Smart și conectați consola sau alte periferice din jur. A nu se înțelege greșit, brandul se numește Smart Tech, deci televizorul nu e Smart.

Smart Tech LE-32D11 poate fi pus chiar și în living datorită diagonalei generoase și nu trebuie să fie neapărat Smart dacă nu vă doriți această interfață. Bineînțeles, un astfel de televizor costă mai mult și vine cu dotări suplimentare.

Te-ar mai putea interesa