Smart Tech LE-2419DTS, televizor de 60cm cu tuner HD triplu

Dacă ești interesat de un televizor ieftin, dar care să fie plat, să nu coste prea mult și să afișeze o imagine de calitate superioară atunci modelul Smart Tech LE-2419DTS ar fi recomandarea mea. Brandul Smart Tech e unul disponibil în România de mai mulți ani (3+ ani) și e comercializat la nivel european (de exemplu e disponibil și în Italia).
E pentru cei interesați să facă trecerea de la un televizor cu tub catodic la unul LED. Avantajele, pe lângă cele de mai sus, ar fi un consum redus de energie, iar în acest fel o să recuperați banii dați pe el într-un timp relativ scurt.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu o fiabilitate ok care e demonstrată în principal prin clienții mulțumiți și garanție de 2 ani extensibilă la mai mult.


Specificații

Televizorul Smart Tech LE-2419DTS e unul cu o diagonală de aproximativ 60 centimetri și cu o rezoluție HD Ready (1366×768 pixeli).
Comparativ cu alte televizoare ieftine acesta are un tuner HD triplu, adică de tip DVB C/T2/S2. Partea C e pentru cablu, T2 pentru transmisii terestre, iar S2 pentru satelit. În acest fel o să vedeți programe TV la calitate HD … cu condiția să aveți acces la un abonament corespunzător și card CI+.

Avantaje și dezavantaje

Printre avantaje aș enumera costul de achiziție mic, că vine cu un ecran deosebit (rezoluție HD, panel IPS cu unghiuri 178/178 grade), sunetul bun, conectivitatea USB 2.0 (pentru playerul multimedia care-l are integrat și cu care poate reda mai multe tipuri de fișiere), consumul redus de electricitate (e precizat 48W) și că are HDMI (la acesta se poate conecta un PC). (Un calculator poate fi conectat la HDMI sau portul VGA care-l are).
Contra ar fi că nu e smart și că nu e chiar așa de subțire (din lateral dreapta se poate vedea consola cu butoane pentru meniuri).

Concluzie

Dacă ești interesat de un televizor pentru părinți, copii sau dacă vrei un TV simplu atunci acest model ar fi o alegere optimă.
Pentru montarea sa pe perete zic să se poate folosi un suport Vesa 100×100. Pe site-urile românești nu am găsit informații legate de posibilitate montare suport, ci doar pe un site italian.

Te-ar mai putea interesa