Smailo Web Energy 9.7, tabletă dual core

Smailo face niște tablete foarte bune, iar un model nou de la ei e acest Smailo Web Energy 9.7. E un gadget bun la jocuri și navigat pe Internet fără sacadări deoarece are procesor dual core model Rockchip RK3066, iar memoria RAM e de 1GB. După cum zicea, aceasta e tableta perfectă pentru jocuri și pierdut timpul pe Internet. Poate fi utilizată chiar și pentru filme HD, chiar dacă rezoluția ecranului e 1024×768 pixeli.

Deoarece e un gadget ieftin vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un dispozitiv foarte bun care poate fi utilizat pentru multiple lucruri, nu doar la jocuri. Iar, asta deoarece are un sistem de operare avansat – Android 4.1. Culoarea e una plăcută deoarece e un dispozitiv negru, iar asta poate fi observat din poza alăturată.

Tablet PC-ul
Tablet PC-ul

Pe partea de specificații acest dispozitiv are un ecran de 9,7 inci care are unghiuri de vizibilitate foarte bune grație panoului IPS. Procesorul e și el unul rapid deoarece are două nuclee, fiind vorba de un procesor Rockchip, iar placa video e o Mali 400. Memoria internă e de 8GB, însă doar 6 giga sunt utilizabili, restul fiind folosiți de sistem și de programele preinstalate.
Versiunea Androidului prezentă pe acest dispozitiv e 4.1, iar dacă vă interesează mai nou atunci poate că producătorul furnizează actualizări manuale pe site-ul său.

În opinia mea îți merită banii deoarece are atuuri precum rezoluție aproape HD, unghiuri de vizibilitate incredibil de bune, sistem de operare nou și extensibil în același timp. Singurul minus ar fi că ecranul nu e unul HD sau Full HD.

Concluzia e că acest gadget îți merită banii deoarece e performant, are baterie care ține vreo 5 ore (sau mai mult), senzor G, camere (una web și una pentru a capta poze) și are un ecran foarte clar. Datorită faptului că vine cu sistemul de operare mai sus amintit, acest dispozitiv poate fi utilizat și pe post de media player (adică pentru vizionat filme și ascultat muzică). Nu o să aveți probleme în legătură cu utilizarea deoarece e un aparat foarte ușor de utilizat… chiar și de către copii.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Smailo Web Energy 9.7, tabletă dual core”

  1. Am cumparat si eu aceasta tableta dar am probleme cu semnalul wirles ,nu este stabil daca vreau sa o folosesc dintr-o camera in alta la o distanta de aproximativ 6 m cu un perete de beton in fata nu receptionez semnal slab sau cateodata deloc

Comentariile sunt închise.