Smailo Web Energy 8, tabletă ieftină și performantă

Smailo Web Energy 8 e o tabletă cu Android care are un ecran de 8 inci (evident din numele său), dar există variante și cu ecrane de 7 ori 9.7 inci. Arată bine și am observat că designul nu diferă cu nimic de la un model la altul, chiar și ecranele au același aspect – 4 pe 3. E destul de plăcut ecranul având în vedere rezoluție HD și diagonala generoasă. Bineînțeles, nu e nici prea mic dar nici prea mare acel ecran. E vorba de o tabletă de tip mid-range deci cred că vă puteți face o idee despre performanțele ei. Având în vedere că nu e chiar mică, aș opta pentru un stand deoarece e mult mai ușor să o folosiți cu ambele mâini.

Cât despre preț, pot spune că e unul atractiv comparativ cu un laptop sau un smartphone. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Cu siguranță nu poate înlocui un laptop sau un smartphone deoarece sistemul de operare e diferit și nu are 3G. Totuși specificațiile acestei tablete nu sunt chiar așa de diferit față de cele ale gadgeturilor menționate anterior. procesorul Dual Core de 1.5GHz e performant iar cel grafic e la fel de bun. Puteți folosi diverse aplicații, puteți viziona filme ori să jucați jocuri 3D. Bineînțeles autonomia poate să difere în funcție de cum o folosiți.

Ecranul de 8 inci are o rezoluție satisfăcătoare – 1024 cu 768 pixeli. Pe partea de memorie are un spațiu intern de 8GB (utilizabil e ceva mai puțin) și memoria RAM e una de 1GB. Ca și dotări are cele uzuale adică: difuzor, cameră web, cameră principală, slot pentru card, WiFi, baterie de 4000 mAh, HDMI, ieșire audio etc. Greutatea ei e undeva la 350 grame care e corespunzătoare pentru astfel de dimensiuni. Sistemul de operare Android e prezent pe majoritatea tabletelor de pe piață și în cazul acestei tablete e vorba de versiunea 4.1 Jelly Bean.

Plusuri: autonomie de maxim 6 ore, Android Jelly Bean, arată bine, se mișcă excelent, accesibil și are ieșire HDMI.
Minusuri: camera frontală are un senzor mic.

Smailo Web Energy 8 e o alegere destul de bună având în vedere că memoria internă poate fi extinsă cu un card de memorie. Jos e un clip care vă poate ajuta să vă faceți o idee despre seria Web Energy, iar diferențele sunt mici chiar dacă dimensiunile diferă. Deci tabletele din aceeași serie pot fi considerate alternative decente.

Te-ar mai putea interesa