Smailo Web Energy 8, tabletă ieftină și performantă

Smailo Web Energy 8 e o tabletă cu Android care are un ecran de 8 inci (evident din numele său), dar există variante și cu ecrane de 7 ori 9.7 inci. Arată bine și am observat că designul nu diferă cu nimic de la un model la altul, chiar și ecranele au același aspect – 4 pe 3. E destul de plăcut ecranul având în vedere rezoluție HD și diagonala generoasă. Bineînțeles, nu e nici prea mic dar nici prea mare acel ecran. E vorba de o tabletă de tip mid-range deci cred că vă puteți face o idee despre performanțele ei. Având în vedere că nu e chiar mică, aș opta pentru un stand deoarece e mult mai ușor să o folosiți cu ambele mâini.

Cât despre preț, pot spune că e unul atractiv comparativ cu un laptop sau un smartphone. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Tableta
Tableta

Cu siguranță nu poate înlocui un laptop sau un smartphone deoarece sistemul de operare e diferit și nu are 3G. Totuși specificațiile acestei tablete nu sunt chiar așa de diferit față de cele ale gadgeturilor menționate anterior. procesorul Dual Core de 1.5GHz e performant iar cel grafic e la fel de bun. Puteți folosi diverse aplicații, puteți viziona filme ori să jucați jocuri 3D. Bineînțeles autonomia poate să difere în funcție de cum o folosiți.

Ecranul de 8 inci are o rezoluție satisfăcătoare – 1024 cu 768 pixeli. Pe partea de memorie are un spațiu intern de 8GB (utilizabil e ceva mai puțin) și memoria RAM e una de 1GB. Ca și dotări are cele uzuale adică: difuzor, cameră web, cameră principală, slot pentru card, WiFi, baterie de 4000 mAh, HDMI, ieșire audio etc. Greutatea ei e undeva la 350 grame care e corespunzătoare pentru astfel de dimensiuni. Sistemul de operare Android e prezent pe majoritatea tabletelor de pe piață și în cazul acestei tablete e vorba de versiunea 4.1 Jelly Bean.

Plusuri: autonomie de maxim 6 ore, Android Jelly Bean, arată bine, se mișcă excelent, accesibil și are ieșire HDMI.
Minusuri: camera frontală are un senzor mic.

Smailo Web Energy 8 e o alegere destul de bună având în vedere că memoria internă poate fi extinsă cu un card de memorie. Jos e un clip care vă poate ajuta să vă faceți o idee despre seria Web Energy, iar diferențele sunt mici chiar dacă dimensiunile diferă. Deci tabletele din aceeași serie pot fi considerate alternative decente.

Lasă un comentariu