Smailo Joy harta Romania, sistem navigație

Sistemul de navigatie Smailo Joy vine în trei configuraţii free map (fără hartă), harta Romania şi harta Full Europe. Iar fiecare pachet are memorie 4GB + husa cadou. Sunt sigur că diferiţi deştepţi vă vor sfătui să cumpăraţi varinata fără hartă, dar eu vă recomand să vă achiziţionaţi o variantă cu harta de care aveţi nevoie deoarece instalarea hărţilor nu e chiar aşa de simplu cum pare… pentru oricine. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi fiind sub 500 RON e foarte atractiv. Memoria internă e de 4 giga, dar o puteţi extinde cu un card de maxim 16 giga, iar acest lucru e unul comun la toate GPS-urile noi.

Poze

Cutia
Din faţă

Detalii

Smailo Joy are un procesor mediu ca performanţe având o frecvenţă de circa 470 mhz. memoria RAM e de 64 mega, iar flash ROM-ul e de 4000MB aşa cum am precizat anterior.

Ecranul senzitiv de 4,3 inci e unul de tip senzitiv cu o rezoluţie foarte bună de 460 pe 272 puncte. Dacă stă foarte bine pe partea de conexiuni, trebuie să ştiţi că nu are bluetooth şi de aceea nu stă prea bine pe partea de porturi. Dar dacă o să vreţi să-l conectaţi la calculator atunci o să puteţi face acest lucru prin USB. Un alt port util e cel jack pentru căşti dacă o să vreţi să ascultaţi muzică sau să conectaţi nişte boxe. Vine cu sistem de operare la zi – Windows CE 6 – cu programul de navigaţie Mireo Black edition versiunea 3.1 şi cu harta României, a Europei sau fără hartă (depinde ce model doriţi să achiziţionaţi). (Având sistem de operare avansat normal că în mod normal e extensibil cu aplicaţii dacă o să aveţi nevoie de mai mult.)

Păreri pro şi contra

Designul PND-ului post spune că îmi place deoarece e foarte subţire (12 milimetri e grosimea aparatului), dar bateria e una mare care ţine mult în ciuda greutaţăţii mici a aparatului.

Nu există vreu lucru care să-mi displacă atâta timp cât preţul e unul mic şi când poţi alege să-l cumperi cu sau fără hartă, iar dacă te decizi să-l cumperi cu hartă există varianta România şi Full Europa.

Aproximativ aşa arată programul de navigaţie şi opinia mea e că îşi merită banii fiind un gadget ieftin care costă de câteav ori inferior modelelor premium. Seniorii nu cred că vor avea vreo problemă cu utilizarea aparatului deoarece meniurile sunt simple şi foarte intuitive.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Smailo Joy harta Romania, sistem navigație”

  1. am cumparat un astfel de pna , 200 lei nou , 2 ani garantie ,fara soft navigatie,am instalat simplu igo 8.3, se misca excelent , vizibilitate buna la TFT 4,3 „, rezolutia este de 480 x272 !! touchscreen -ul raspunde usor , un aparat ieftin si bun deocamdata ,voi vedea pe parcursul utilizarii cum sta cu fiabilitatea

  2. am si eu o problema cu smailo joy nu mi se lanseaza alicatia la fel face si la mn knd lansez navigatia imi iese in meniul initial nu mil inkrca

  3. eu am achzitionat un gps smalio joy, am instalat igo primo dar nu sunt multumit de el pentru ca isi pierde semnalul (satelitii) si asta nu e de la igo ci de la calitatea proasta a aparatului. Stau pe loc ii dau reset il pornesc gaseste minim 3 sateliti,plec e pe loc merg si dupa aia isi pierde semnalul,nu tot timpul dar se intampla cateodata atunci cand ai mai mare nevoie de el sa-ti faca figura asta…deci..in concluzie.nu sunt multumit

Comentariile sunt închise.