Smailo HDx 7″ Mondo

Smailo HDx 7″ Mondo cu harta FullEurope poate fi considerat o variantă premium a lui HDx 5 care are aceleaşi caracteristici, doar că vine cu un ecran mare şi cu un preţ cu vreo 200 lei în plus. Un astfel de sistem ar fi recomandat de ecranul mare cu suport anti refelexie, de suportul pentru carduri şi de prezenţa hărţii întregii Europe. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi e justificat de ecranul de 7 ţoli.

Poze

Aparatul arată aproximativ ca în pozele de jos… undeva la 90%.

Aproximativ așa arată
Porturi

Specificaţii tehnice

Sistemul de navigaţie Smailo HDx 7 inch Mondo e un GPS cu procesor Mediatek 3351C de 468 megaherţi. memoria internă e de 4 giga, iar cea RAM e de 128. I se pot pune carduri micro SD şi asta e un lucru bun. Ecranul e unul touch de 7 inci şi are o rezoluţie de 800 pe 480 pixeli. Fiind un GPS premium are ecran anti-reflexie de tip LCD TFT. Cipul e un Mediatek MT 3328 cu 22 de canale, iar pe partea de conexiuni acest Global Positioning System are bluetooth şi USB. Pe partea de programe sau software are Windows CE 6 şi programul Mireo cu harta Europei. Designul e unul ultra slim, iar bateria e de 2000 şi ceva de mAh. Pe partea de multimedia are player multimedia şi eBook Reader. Reader-ul poate citi doar formatul txt, iar playerul poate citi mp3-uri, mp4, jpg şi alte formate populare. O altă caracteristică importantă e transmiţătorul FM ceea ce înseamnă că PND-ul va putea fi folosit ca emiţător radio, iar melodiile de pe aparat vor putea fi ascultate pe radio prin intermediul undelor.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, are transmiţător pentru radio, baterie care ţine destul de mult, player care poate citi multe tipuri de fişiere media, are bluetooth şi cititor de cărţi în format txt.
Contra: preţul e cam mare.

Preţuri (cel mai mic preţ)

799 lei e preţul acestui aparat şi trebuie apreciat că este unul dintre cele mai ieftine aparate de acest gen cu ecran de 7. HDx 5 ar fi o alternativă cu detalii tehnice oarecum asemănătoare (are ecran mic) şi cu un preţ accesibil pentru cei care sunt în căutarea unui gps ieftin.

Concluzie

Cei care au ceva mai mulţi bani de dat pe un GPS ar fi de indicat să cumpere acest Smailo deoarece are ecran mai mare şi asta însemnă că rutele se vor vedea mai clar.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Smailo HDx 7″ Mondo”

  1. Navigatorul este OK la fel ca si celelalte functii, desi uneori se initializeaza mai greu iar cateodata mai trebuie reinitializat. Programarea navigatiei mai lasa de dorit, nu are posibilitatea de a modifica traseul si de cele mai multe ori te indruma pe toate scurtaturile posibile in loc sa te lase pe drumul principal, numai ca sa mai economiseasca cateva minute sau km. Daca nu-ti plac surprizele (drumuri in lucru, gropi, ambuteiaje sau sensuri interzise) trebuie sa consulti neaparat si o harta. La cat de mare este si la cata memorie are si mai ales la cat costa, parca ti-ai fi dorit ceva mai mult. Poate cei care se ocupa de softul lui ar trebui sa dezvolte mai mult functiile de navigatie si mai putin celelalte facilitati care oricum nu le prea folosesti, ca doar masinile au in general radio iar la filme nu te poti uita in timpul mersului

Comentariile sunt închise.