Smailo HDx 5″ Photo Feu

Sistemul de navigație Smailo HDx 5″ Photo Feu Full Europe nu diferă foarte mult de HDx 5″ Travel Feu sau HDx 7. Poate vă întrebați cu ce vine mai special acest aparat sau de ce îi zice Photo. Acest model are o cameră de 2 megapixeli care poate înregistra foto și video. La fel ca și restul modelelor HDx și acesta are bluetooth și prin intermediul acestei conexiuni se poate conecta la Internet. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și cred că-și merită banii deși camera pare cam inutilă la prima vedere.

Poze

Aproximativ așa arată
Porturi

Specificaţii tehnice

Smailo HDx 5″ Photo Feu are un procesor de 500 megaherți model 3351C. Are memorie internă de 4 giga care poate fi extinsă cu carduri microSD. Cardurile Micro SD pot fi de maxim 16 giga, iar memoria internă e de gen Flash ROM. Ecranul e de tip TFT LCD cu suport anti reflexie, iar rezoluția lui e de 800 pe 480 pixeli. Dimensiunea display-ului e de 5 inci, iar formatul imaginii e de 16 pe 9. Cipul GPS-ului e de tip Mediatek MT 3328 cu 22 canale și cu TMC. Are bluetooth și USB, iar conexiunea bluetooth poate fi utilizată pentru a conecta aparatul la Internet. Ca software are Windows CE 6 cu harta Europei și programul Mireo. Designul e unul foarte subțire, iar autonomia e de circa două ore jumătate deoarece are un acumulator de 820 mAh. Acest acumulator e model Litiu Polymer și din această cauză PND-ul e mai ușor. Pe lângă camera foto/video aparatul are și un player multimedia integrat care e destul de capabil de a reda fișiere audio, video, de imagine și text. Deoarece poate citi fișiere text – txt acest GPS poate fi considerat și un eBook Reader.
Normal că are ecran tactil și ca o caracteristică mai specială care trebuie menționată e transmițătorul FM.

Păreri pro şi contra

Pro: are player multimedia (poate citi o multitudine de fișiere media, chiar și txt), prețul nu e mare, are bluetooth care poate fi folosit pentru conectarea la Internet, suportă carduri de 16 giga, are harta întregii Europe, bateria ține destul de mult și e destul de slim.
Contra: nu prea văd rostul unei camere.

Preţuri (cel mai mic preţ)

599 lei e un preț aproximativ pentru acest personal Navigation Device. HDx 5 sau HDx 7 ar fi două alternative cu detalii tehnice similare, dar fără cameră. modelul 7 are o diagonală mai mare și e pentru cei care vor un PND cu un ecran mai mare pentru a vedea hărțile mai clar.

Concluzie

Dacă eșt în căutarea unui GPS performant și mai special atunci acest Smailo HDx 5 ar fi destul de bun. Camera e pentru a capta amintiri din concediu sau de pe unde mergeți. Dacă telefoanele au camere atunci de ce nu ar avea și GPS-urile?

Te-ar mai putea interesa