Smailo HD x70 Mondo

Dacă ești în căutarea unui GPS de calitate superioară atunci eu îți recomand un Smailo HD x70 Mondo deoarece are harta full Europe, are ecran mare de 7 inci, transmițător FM și multe alte chestii utile. Vine ca o alternativă mai capabilă la HD x50 și normal că are un preț ceva mai mare deoarece îl putem lua la un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

x70 Mondo arată foarte mult ca restul modelelor din seria HD x, dar și cu vechiul HDx 7 pe care vine să-l înlocuiască. Ecranul e unul mare de 7 țoli și are o rezoluție de 800 pe 480 pixeli care te va ajuta să vizionezi hărțile la o calitate superioară. Normal că acest ecran e unul cu suport touch pentru o mai ușoară utilizare a sa.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Smailo HD x70 e un GPS foarte bun care vă oferă posibilitatea de a actualiza gratuit pe timp de un an harta României, dar nu știu dacă această promoție va mai fi valabilă când o să citiți acest articol. Vine și cu un cadou, adică cu o memorie de 8GB, dar mai multe puteți afla aici. Normal că are și bluetooth care poate fi utilizat în numeroase scopuri, dar cred că majoritatea îl vor folosi pentru mâini libere.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; e simplu de folosit deoarece are Windows CE și programul Mireo Don’t Panic care e unul des întâlnit pe sistemele de navigație de la acest brand; memoria internă e de 4GB, dar poate fi mărită cu carduri de maxim 16 giga; playerul integrat e unul foarte capabil și difuzorul vă va ajuta să ascultați muzică… având transmițător/modulator FM o să puteți asculta direct la radio ce aveți pe aparat.
Contra: nimic. Adevărul e că nu știu dacă merge Internetul prin bluetooth.

Concluzie

Acest Smailo x70 Mondo e un model premium pentru acele persoane care se respectă. Utilizarea sa nu e deloc complicată și de acest lucru vă puteți convinge urmărind clipul de alături care prezintă programul Mireo. Are numeroase caracteristici speciale cum ar fi suportul pentru jocuri, un calendar și alte lucruri care vă vor face viața mai ușoară.

Lasă un comentariu