Smailo HD x70 Mondo Traffic OK

Smailo HD x70 Mondo Traffic OK vine ca o alternativă la și are un ecran de 7 inci cu rezoluție de 800 pe 480 pixeli. Față de alte modele se deosebește prin faptul că are TMC Activ – o caracteristică care te ajută să eviți blocaje în trafic. Acest model vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești unul dintre cele mai bune sisteme de navigație ale momentului.

Poze

Din cele două imagini de alături se poate vedea că nu diferă cu mult față de fratele mia mic – . Mă gândesc că din cele două imagini nu vă prea puteți face o impresie despre porturi și de aceea menționez că are USB, iar conexiunea bluetooth e prezentă pentru a vă folosi de caracteristica handsfree.

Din față
Porturi

Specificaţii tehnice

Modelul de față vine cu un procesor decent și cu memorie RAM de 128 mega. Eu zic că acest hardware e mai mult decât suficient pentru un astfel de PND pentru a rula cu succes sistemul de operare Windows CE 6 și programul de navigație aferent – Mireo Don’t Panic. Memoria internă nu e prea mare fiind de doar 4 giga, dar poate fi mărită cu 16 giga cu ajutorul unui card.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu cele mai noi caracteristici utile profesioniștilor în trafic; are un remarcabil raport între preț și calitate; transmițătorul FM e o caracteristică suplimentară care o să te ajute să asculți muzica de pe GPS direct pe radio; are un player integrat foarte capabil în a reda diferite formate multimedia care mai apoi pot fi transmise prin transmițătorul FM de care ziceam anterior; vine cu harta Europei, adică 44 țări și România, iar la harta ROmâniei aveți actualizări gratuite pe un an, dar mai multe informații .
Contra: absolut nimic.

Concluzie

Dacă vrei un sistem GPS nou care să aibă un ecran mare pe care să poți vedea clar harta și să vină cu TMC atunci acest Smailo cred că ar fi foarte bun. Poate că la prima vedere pare scump, dar nu e chiar așa deoarece ecranul e unul mare, iar caracteristica TMC urcă și ea puțin prețul datorită utilității ridicate.

Te-ar mai putea interesa