Smailo HD x50 Travel Traffic OK, sistem navigație

Dacă vrei un GPS cu TMC atunci un model de la Smailo ar fi recomandarea mea. Unul care e bun ar fi Smailo HD x50 Travel Traffic OK deoarece are TMC activ și vine în două variante: cu harta României ori harta full Europe. Dacă nu ai nevoie de TMC atunci poți opta pentru un model fără cum e acesta. Modelul de față vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e unul de plecare pentru varianta cu harta României. Vine cu Windows 6 CE care e foarte apreciat pe PND-uri și e foarte extensibil de asemenea deoarece suportă jocuri și playerul integrat poate reda multe timpuri de fișiere media populare.

Poze

Din cele două imagini de alături vă puteți face o părere aproximativă despre modelul de față. SE poate vedea că e pe negru și că arată foarte bine. Modelul x50 are un ecran de 5 inci, iar cel x70 are ecran de 7. Rezoluția e una standard de 480 pe 272 pixeli și în opinia mea e suficientă pentru a afișa hărțile la calitate superioară.

Din față
Porturi

Specificaţii tehnice

Detaliile tehnice de top cu care se remarcă acest model sunt procesorul de 468 megaherți, memoria RAM de 128 mega, memoria internă de 4 giga și capacitatea maximă de stocare de 16 giga prin card. Venind cu sistem de operare Windows CE 6 e normal că aibă și player integrat foarte capabil de a reda multiple formate media. Aparatul vine și cu un soft de navigație care e Mireo Don’t Panic.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e foarte bun; vine în mai multe variante, iar prețul depinde de varianta de hartă; vine cu transmițător FM care presupune că puteți transmite sunetul prin difuzoarele mașinii, dacă aveți radio; are porturi USB ;i bluetooth, ultimul putând fi de folos la handsfree.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă ești taximetrist, curier ori altfel de șofer profesionist atunci cred că un astfel de sistem de navigație te-ar ajuta foarte mult deoarece poți evita drumuri blocate din timp. E un aparat plug and play, adică îl conectezi și merge, dar dacă vrei să-i folosești caracteristicile avansate atunci va trebui să te documentezi pentru a-l folosi în cunoștință de cauză.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Smailo HD x50 Travel Traffic OK, sistem navigație”

  1. Am un Smailo HD x50 Travel Europa care in drum spre Germania sa blocat navigatia prin Ungaria pe M5 tot isi cauta sateliti . Stie cineva vreun remediu.

  2. se poate face ceva ca tmc sa fie folosit si de alte softuri de navigare. Am tot incercat cu smailo hdx5.0 cu tot felul de tools-uri insa fara succes. E ca si cand nu ai avea acces la hardware-ul TMC portul fiind blocat sau asa ceva….

  3. smailo dx 5,0 travel este o porcarie
    am dat pe el 640 ron si nu a functionat in conditii normale 2 ani
    am contactat firma din cj si mi-au cerut 200 ron sa-l repare
    asa ca , am dreptate!

Comentariile sunt închise.