Smailo HD x50 Travel Europa, sistem navigație

Cei de la Smailo au venit cu o nouă gamă de GPS-uri și mă refer la gama Smailo HD x50 care e o îmbunătățire a HDx 5. Au lansat chiar și un model x70 care vine ca o alternativă la HDx 7. Vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e foarte asemănător cu al Mio Spirit S490 și asta deoarece are cam aceleași caracteristici.

Poze

Se poate observa că arată foarte bine, iar la final e un preview video care ne arată cum e (cu aproximație) programul Mireo Don’t Panic cu care e furnizat acest gadget. Eu zic că e gadget deoarece venind cu un sistem de operare avansat puteți să-l folosiți și la vizionat filme, nu doar a hărților. Iar, transmițătorul FM o să vă ajute să ascultați muzica de pe cardul aparatului direct la radio prin unde FM.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Smailo HD x50 e un aparat foarte bun care arată decent. Hardware-ul e de nota 10, la fel ca și funcțiile sistemului. Pe piață nu găsești prea multe astfel de aparate care să aibă transmițător și trebuie să recunoaștem că această facilitate se va dovedi foarte utilă la un moment dat deoarece aparatul are doar un difuzor și de aceea sunetul nu ar fi la fel de clar ca cel de la boxele mașinii.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu un preț bun; garanția e de 2 ani; vine cu cu un cadou care poate fi admirat aici; suportă carduri de până în 16 giga; are transmițător FM care o să vă ajute să ascultați la radio melodiile de pe aparat; vine cu TMC care furnizează informații din trafic; are atât bluetooth cât și USB; sistemul de operare e Windows CE 6; playerul integrat e unul destul de capabil.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă vrei un aparat foarte bun pentru a nu te pierde prin Europa atunci îți recomand acest aparat. Nu e deloc greu de utilizat chiar dacă vine cu foarte multe funcții și pentru a vă face o oarecare părere despre cum se manevrează vă recomand clipul de alături. (După cum am subliniat de nenumărate ori în articol, normal că poate fi folosit ca player, dar eu zic că tot mai bun ar fi un player dedicat cum e iPod-ul chiar dacă acesta are modulator FM.)

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Smailo HD x50 Travel Europa, sistem navigație”

  1. smailo dx5 travel este o porcarie de nedescris
    am cumparat cu 645 ron si nu a functionat in parametrii normali desi l-am folosit rar
    m-am adresat la cluj la firma si mi-au cerut 200 ron sa-l repare
    concluziile sa le trageti voi!

Comentariile sunt închise.