Smailo HD 5.0

Dacă sunteți în căutarea unui GPS cu harta României și să fie și elegant atunci puteți opta pentru un sistem de navigație Smailo HD 5.0 Romania care vine ca alternativă la modelul Smailo HD 4.3 Romania. Acesta vine cu ecran tactil de 5 inci pentru ca imaginea să aibe o calitate superioară și traseul să fie mai vizibil. Acesta poate reda atât fișiere foto cât și video ori de câte ori faceți o pauză sau sunteți blocați în trafic. Deci este un gadget destul de compact care poate fi utilizat doar prin atingerea ecranului, acesta fiind unul tactil. Pe lângă software-ul foarte bun, gps-ul vă oferă și cele mai inteligente funcții pentru ca să ajungeți la destinație într-un timp scurt. Printre acestea amintesc funcția de „asistență bandă de circulație” care vă ghidează pe banda de mers corectă. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Porturi

Specificații tehnice

Are slot pentru card microSD în caz că doriți să achiziționați un astfel de card. Procesorul este unul Mediatek 3351 care are o frecvență de 468 MHz. Memoria ROM de tip flash este de 4 giga iar cea RAM de 64 MB. Chipset-ul cu care vine acest GPS este unul Mediatek MT 3328. Pe partea de comunicații are USB 2.0 și bluetooth. La capitolul software are Windows CE versiunea 5.0 și programul de navigare este Mireo Black Edition 3.1. Vine cu o baterie de 900 mAh care oferă o autonomie de lucru de 2 ore și jumătate.

După cum am precizat anterior, acesta poate reda cele mai cunoscute formate audio, video și foto. Iar pentru a vă bucura de acestea, vine cu mufă pentru căști de tip 2.5 mm. Ca și caracteristici speciale mai are: transmițător FM, convertor unități de măsură și calculator.

Păreri pro și contra achiziției

Ca plus ar fi modulul bluetooth care vine în ajutorul celor care vorbesc tot timpul la telefon chiar și când conduc. Puteți efectua și prelua apeluri dar puteți să vă conectați la internet cu ajutorul mobilului. Acest lucru este posibil prin folosirea profilului DUN. Mai sunt și alte „chestii” utile care le puteți găsi pe acesta dar cred că are mai mult decât suficiente funcții și tehnologii folositoare.

Concluzie

Acest model de GPS Smailo modelul HD 5.0 cu harta României este o soluţie ieftină pentru cei care au nevoie de un asemenea gadget şi poate fi foarte folositor.

Te-ar mai putea interesa