Smailo HD 4.3

Acest sistem de navigație numit Smailo HD 4.3 Romania este un GPS bun și după cum vedeți are harta României instalată și are un ecran de 4.3 inci. O variantă cu ecran mai mare ar fi Smailo HD 5.0 Romania numai că aceasta este ceva mai scumpă. Din punct de vedere al specificațiilor ambele stau la fel de bine, numai că acesta nu are bluetooth care putea fi util pentru cei care efectuează convorbiri în timpul șofatului. În rest, prezintă cam aceleași caracteristici tehnice și poate fi un dispozitiv bun pentru muzică, filme și vizionarea fotografiilor și imaginilor. Este evident mai ieftin ca varianta de 5 inci și mai precis are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Cu un asemenea gagdet veți ajunge la destinație într-un timp scurt și fără stres.

Poze

Sistem de navigatie Smailo HD 5 0 Full Europe 1
Așa arată
Sistem de navigatie Smailo HD 5 0 Full Europe 2
Porturi

Specificații tehnice

Procesorul Mediatek 3351 are o frecvență destul de mare, 468 MHz. Acest model îl regăsim pe toate GPS-urile deoarece este unul foarte bun și performant. Memoria RAM are o capacitate de 64 de mega iar cea ROM 4 giga. Ecranul tactil de 4.3 inci poate reproduce un număr de 65k culori și e unul de tip TFT LCD. Chiar dacă are numai 4.3 inci, acesta oferă o rezoluție generoasă de 480 cu 272 pixeli.

Are un chipset Mediatek MT 3328 care îl găsim și alte modelele de la acest producător. Pe partea de software vine cu harta completă a României, Microsoft Windows CE 5.0 dar nu are TMC. Pe partea de conectivitate are numai USB iar bluetooth veți găsi doar pe modelul de 5 inci. Acumulatorul este același ca și la modelul mai mare, adică de tip Li-Pol de 900 mAh care oferă o autonomie de două ore și jumătate.

Păreri pro și contra achiziției

Puteți să-l folosiți ca și un player media deoarece suportă mai toate formatele video, foto și audio cunoscute dar pentru acesta aveți nevoie de un card microSD și să folosiți o pereche de căști cu mufă 2.5 mm. Are un meniu simplu și ușor de folosit chiar dacă sunteți amator.

Concluzie

Acest Smailo numit și HD 4.3 Romania este o alternativă ideală pentru cei ce nu-și pot permite unul de dimensiuni mari care e și scump. După cum vedeți GPS-uri de la acest producător sunt destul de bune și au un design elegant care iasă în evidență. Dacă nu știți pentru care model să optați alegeți-l pe acesta sau alternativa menționată mai sus.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Smailo HD 4.3”

  1. eu detin un Smailo HD 43 aproximativ de 2 ani..Imi merge excelent,se comporta f bine..Singurul minus ar fi lumina lui impotriva soarelui, in rest e ok.. Il recomand sincer

  2. Problema cu luminozitatea sau claritatea e comună GPS-urilor ieftine şi nu cred că cineva ar da dublu pe un PND numai pentru ca lumina să nu se reflecte…

  3. Buna seara, detin din 2010 un sistem gps Smailo HD 43 si ar trebui un update la harti full EU+RO. Cum pot face asta? Rog sprijin. Multumesc anticipat.

Comentariile sunt închise.