Smailo HD 4.3 Full Europe

Dacă sunteți în căutarea unui GPS bun și ieftin și nu aveți o ideea ca care ar ideal pentru dumneavoastră atunci un sistem de navigație Smailo HD 4.3 Full Europe cred că este un model foarte bun. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi mai incluse şi un rucsac Smailo în valoare de 49 de lei în caz că nu doriţi să-l lăsaţi în maşină. Dacă vă place acest model și doriți un model similar dar cu ecran ceva mai mare (5 inci) atunci Smailo HD 5.0 Full Europe ar fi cea mai bună alternativă. Modelul Smailo de 4.3 inci vine cu același design elegant ca și modelul cu ecran de 5 inci, și are cam aceleași specificații tehnice după cum puteți vedea mai în jos.

Poze

Porturi
Așa arată

Specificaţii tehnice

Are un procesor de 468 MHz de tip Mediatek 3351. Pentru o memorie ceva mai mare acest GPS vine cu slot pentru card de tipmicroSD. Memoria RAM e de 64 de MB iar memorie ROM de 2 giga. Display-ul TFT LCD are o diagonală de 4.3 inci și vine cu o rezoluție de 480 cu 272 pixeli. Chipsetul GPS-ului este Mediatek MT 3328.

Ca și la restul sistemelor de navigație, și la acesta vom găsi un sistem de operare Windows CE. Aici vorbim despre versiunea 5.0 cu harta completă a Europei. Autonomie acumulatorului de 900 mAh de tip Li-Pol e de circa 2 ore și jumătate deci o autonomie decentă. Acesta poate reda fișiere audio de tip mp3 și wma, fișiere foto de tip jpg și bmp și fișiere video de tip divx, wmv9, xvid și mpeg2. Deci are specificații destul de bune pentru cât costă și nu cred că-i lipsește ceva.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Arată foarte bine, deci va oferii un plus de eleganță interiorului mașinii. Are un preț accesibil iar raportul calitate preț este foarte bun. Ecranul putea fi însă mai mare pentru vizionarea mai bună a traseului, motiv pentru care puteți opta pentru varianta de 5 inci dar numai dacă doriți (ambele sunt la fel de bune).

Concluzie

Un GPS ca acest Smailo HD 4.3 Full Europe este o alegere inteligentă deoarece este ieftin, performant și ideal pentru cei care doresc să părăsească țara pentru o perioadă ceva mia lungă. Pot spune că este un produs foarte reușit după cum spun și posesorii care l-am achiziționat.

Te-ar mai putea interesa