Smailo Express 7, tabletă cu 3G

Smailo Express 7 e o tabletă cu ecran de 7 inci care e dotat cu panou IPS și rezoluție 1024×600 pixeli. Sistemul de operare e Android 4.2, iar dacă vă deranjează acest lucru atunci trebuie știut că e mai stabil decât 4.4.
O tabletă precum aceasta se adresează celora care vor o tabletă profesională la un preț mic, iar asta-i așa deoarece are integrat 3G și GPS.

Costul de achiziție nu e deloc mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Și, pe acești bani primim o tabletă cu modulul 3G integrat așa încât să ai internet oriunde.

Aparatul
Aparatul

Specificații interesante la această tabletă ar fi procesorul quad core, că are 1 GB memorie RAM și memoria internă de 8GB. Din păcate din această memorie internă doar vreo 2-4GB sunt utilizabili deoarece restul sunt folosiți de sistemul de operare. Dar, nu trebuie să te deranjeze acest lucru deoarece aparatul suportă carduri micro SD de până la 32 de giga.
Porturi interesante ar fi micro USB, wireless și aș mai adăuga conexiunea 3G. Aceasta (3G-ul) o să te ajute să ai parte de Internet și în locații în care nu există wireless.

Lucruri care eu le consider că sunt atuuri sunt aspectul plăcut, prezența a două camere (una frontală care e webcam și cealaltă pe spate care poți să o folosești pentru poze și filme), că nu costă mult, că are un OS extensibil și că bateria ține destul de mult (vreo 4 ore… depinzând de cum o folosești).
Lucruri mai puțin bune ar fi că nu are rezoluție HD și că nu are mai mulți RAMi… adevărul e că nu ar fi fost rău dacă ar fi avut și un procesor octa core.

De final pot spune legat de acest tablet PC că e unul foarte bun pentru scopuri profesionale și chair pentru acasă întrucât are un preț foarte mic. Jocurile vor rula fără sacadări mulțumită faptului că are mulți RAMi, iar dacă vrei să știi de unde la poți lua atunci trebuie să-ți spun că pot fi luate gratis ori pe bani de pe Google Play (Android Market).

Te-ar mai putea interesa