Smailo Duo Vanilla 7, tabletă accesibilă cu Jelly Bean

Smailo Duo Vanilla 7 e o altă tabletă accesibilă de la acest brand și care se poate adresa oricui. Spre deosebire de un laptop, cu aceasta vă conectați rapid la internet și e mai portabilă. Bineînțeles, există tablete cu ecrane generoase care pot fi alternative bune la laptopuri sau mini laptopuri. Oricum, nu e genul de tabletă care să poată înlocui un desktop, dar depinde la ce vă rezumați. Nu e nevoie de un buget mare, deci poate fi luată fi pentru acasă fie pentru școală. Fiind o tabletă destul de ieftină, autonomia de lucru nu e foarte mare.

Nu trebuie să depuneți cine știe ce efort financiar însă puteți alege oricând un model ceva mai performant. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesoarele sunt foarte importante indiferent de platformă și la aceste tipuri de gadgeturi, vin cu placă video integrată. Bineînțeles, configurațiile nu par să fie foarte performante dar nici nu e nevoie deoarece sistemul de operare consumă puțin. Ecranul de 7 inci nu are o rezoluție mare dar când citiți, puteți folosi funcția de mărire. Mai precis, are o rezoluție de 800 cu 480 pixeli.

Pe partea de memorie are 512 MB RAM și o memorie internă de 8GB, dar utilizabilă e ceva mai mică. Pe partea de dotări are: cameră web de 0.3MP, slot de memorie, MAli 400, port audio, port USB și wireless. În pachet sunt incluse: cablul de date, cablul OTG și cablul de date. Cablul OTG vă permite să conectați un stick USB (chiar și modem 3G), însă doar dacă doriți. Sistemul Android 4.2 JB vine cu aplicații preinstalate dar se pot instala și altele.

Plusuri: autonomie bună în mod economic, sistem de operare bun, destule aplicații preinstalate și suficient spațiu.
Minusuri: ceva mai multă memorie RAM era binevenită.

Smailo Duo Vanilla 7 nu e singura tabletă de la acest brand și deci puteți opta chiar și pentru alta din diverse motive, iar dacă aveți un buget mai mare, vă recomand un cu ultimul Android și procesor Quad Core. Dacă vă interesează performanțele ei, ei bine, ele sunt modice dar satisfăcătoare dacă vă rezumați strict la navigare web și socializare.

Te-ar mai putea interesa