≡ Meniu

Smailo Argentus, tableta Quad Core ieftină

Smailo Argentus e o tabletă cu ecran de 7.85 inci iar forma sa e una 3 pe 4. Deci design-ul e mult asemănător cu cel al unui iPad Mini și dimensiunile sale nu afectează portabilitatea sa. Configurația mi se pare bună și a devenit cam standard, adică mai toate tabletele au o memorie RAM de 1GB, 8GB stocare și procesor cu multe nuclee. Sunt curios de ce vor oferi tabletele anului 2015 indiferent că sunt low-end sau high-end. Apreciez autonomia de lucru care e mare și e evident din capacitatea mare a bateriei. Se poate observa că butoanele principale sunt digitale și nu fizice (parcă sunt mai interesante și sunt mai multe la număr).

Am pus o poză mai jos pentru a vă face o idee mai bună despre forma tabletei dar și cum arată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi .

Tableta

Tableta

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Procesorul său cu patru nuclee oferă o frecvență de 1GHz iar procesorul grafic pare destul de sofisticat din denumire – Power VR SGX544MP2, dar nu e chiar așa de rar întâlnit. L-am văzut la multe tablete și se descurcă decent chiar și în multe jocuri 3D. Ecranul de 7.85 inci e unul cu imagine 1024 cu 768 pixeli, deci densitatea pixelilor e acceptabilă.

Pe partea de memorie are 1 GB de RAM și un spațiu de stocare decent (e mai mic de 8GB deoarece sistemul e pe aceeași memorie). Are un singur difuzor, microfon, cameră principală de 2 MP, suport media decent, WiFi, bluetooth etc. Nu sunt multe tablete care oferă portul HDMI, însă nu e util pentru toți utilizatorii. Spun asta deoarece e posibil să nici nu aveți acel cablu ori un televizor cu intrare HDMI. Versiunea de Android e 4.2 și se numește Jelly Bean.

Plusuri: e accesibilă, poate fi ținută, aplicații suficiente, bluetooth, elegantă și altele.
Minusuri: nu are cel mai nou Android (4.4 KitKat).

Smailo Argentus nu e cea mai performantă tabletă de pe piață dar e suficient de bună pentru orice (aplicații, navigare web, socializare). Funcționalitatea unei tablete depinde de aplicațiile instalate, de caracteristicile tabletei și de ce puteți conecta la ea.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu