Skil F0150780AS

Skil F0150780AS e o drujbă alternativă la Black&Decker GK1640XC, dar care are un preț ceva mai mic. Astfel, la un preţ bun Vezi prețul special de azi » primești un aparat de tipul ferăstrău electric cu lanț care are o putere mare de 2000W, o lamă de 35cm și lanț de rezervă.
O dujbă chinezească are un preț de undeva la 250 de lei și de aceea nu cred că acest model e unul prea scump în condițiile în care vine de la un brand cunoscut și are garanție de 2 ani.

Poze

Se poate vedea că e vorba despre un model negru destul de compact. Vine cu o lamă de 35 centimetri, iar greutatea nu e deloc mare deoarece e de undeva la 4.5 kilograme. Din câte se observă vine cu un mâner principal, cât și secundar care asigură o tăiere în siguranță.

Drujba
Drujba

Specificaţii tehnice

Skil F0150780AS vien cu o putere de 2000W, iar lama de 35 centimetri te ajută să tai diferite feluri de lemne. Referitor la putere, drujba nu se compară cu una pe benzină/motorină, dar și prețul e mult mai mic. Utilizarea e una simplă și dacă ai mai avut o drujbă atunci nu o să ai vreo problemă cu ea.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă mult; vine cu lanț de rezervă; ungerea lanțului se realizează în mod automat; vine cu o garanție mare pentru persoanele fizice; vine de la un brand cunoscut și apreciat; nu aveți stres cu motorina deoarece e pe curent; e foarte ușoară și aici mă refer la faptul că are o greutate foarte mică și de aceea poate fi utilizată și de cei care nu sunt așa de solizi.
Contra: nu e chiar așa de portabilă deoarece e un model cu fir.

Concluzie

În cazul în care stai la casă și vrei să tai niște lemne, atunci acest model ar fi ore comandare ieftină. Poți să mergi să tai lemne și pe la vecini, dar o să ai nevoie de un cablu lung pentru a o alimenta la priză. Din cauză că are fie, nu e un model de luat pentru a tăia lemne prin pădure, dar dacă ai un generator atunci o poți lua oriunde.

Te-ar mai putea interesa