Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo ThinkCentre A70 Tower

Acest sistem desktop PC Lenovo ThinkCentre A70 Tower vine ca alternativă la vechiul desktop ThinkCentre A70 SFF care nu avea monitor inclus. Acesta are o carcasă foarte solidă și ușor de transportat. Configurația e una foarte bună pentru cei care doresc un PC de tip Office și pentru filme HD. Îl recomand pe acesta și pe altul deoarece vine cu monitor TFT Lenovo L197 de 19 inci la un preț accesibil. Deasemenea mai sunt incluse și două periferice (mouse + tastatură). Dacă vă interesează un astfel de calculator ThinkCenter A70 Tower atunci ar trebui să știți că are un preț bun Vezi prețul special de azi care cred că e unul modic.

Poze

Tower-ul

Monitorul L197 de 19 inci

Specificații tehnice

Procesorul e unul cu două nuclee modelul Intel E5700 care are o frecvență de 3 GHz, FSB 800 MHz și un cache de 2 MB. Placa de bază vine cu o placă video integrată numită Intel GMA X4500, sunet integrat de la Realtek modelul ALC662, două sloturi PCI Express x1, un slot PCI Express x16, un slot PCI și rețea integrată Gigabit Ethernet. Capacitatea memoriei RAM e de 2 giga la o frecvență de 1066 MHz și e de tip DDR3. Vine cu un hard de 500 de giga la 7200 de rotații pe minut și e unul de tip Serial ATA.

Sistemul de operare e Free DOS și recomand Windows 7 pe 32 de biți pentru această configurație. Carcasa de tip Business PC are unitate DVD, RJ-45, două USB-uri 2.0 în față, un serial, patru USB-uri 2.0 în spate, ieșire audio și VGA. Aceasta are o greutate de circa 10 kilograme. Monitorul Lenovo e unul TFT care are o diagonală de 19 inci cu aspect 16 pe 9. Acesta re o rezoluție HD+ de 1440 cu 900 pixeli, un contrast tipic de 1000 la 1, un timp de răspuns de 5 ms, o luminozitate de 250 cd/mp și unghi de vizibilitate maxim de 170 pe orizontală și 160 de grade pe verticală. Acest monitor are următoarele intrări: D-Sub analog și intrare DVI-D.

Păreri pro și contra achiziției

Ca plusuri: configurația decentă, carcasă robustă, preț competitiv, monitorul cu periferice incluse și multitudinea de porturi.

Ca minusuri: nu are procesor Sandy Bridge care ar fi putut oferi mai multă performanță.

Concluzie

Acest Lenovo ThinkCentre A70 Tower e o soluție ieftină pentru cei care nu-și pot permite un Dell din categoria Business și ar dori să facă o alegere inteligentă adică la bani puțini.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu