Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Singer T60INOX

Hota incorporabilă Singer T60INOX e una foarte bună în special că vine cu 2 filtre din aluminiu și nu cu filtru din pâslă cum erau hotele clasice. Aceste tipuri de filtru sunt ușor de curățat și nu trebuie schimbate ca și la hotele clasice cu filtru din pâslă. Chiar dacă nu e una de tip turn, poate fi ușor instalată sub un dulap suspendat. E dotată cu un singur motor care își face bine treaba datorită puterii sale de 230 W, iluminare și are trei trepte de absorbție. Din păcate sunt puține hote cu un astfel de design și în special dacă e vorba de modele incorporabile telescopice. T60INOX are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

E un model telescopic și deci instalarea ei nu se face la fel ca și la cele de tip turn. Ca și oricare altă hotă și acesta are un singur motor care e unul de 230 W și e unul cu dublă turbină. Are și două lămpi de iluminare de 40W fiecare și o putere de absorbție mare – 450 mc/h. Dacă vă interesează dimensiunile sale, trebuie să știți că are o lățime de 60 cm și o adâncime de 50 cm. Pentru alte informații (dimensiunile zonei care trebuie decupată din mobilier), puteți consulta manualul de instrucțiuni/utilizare. Atunci când gătiți. puteți alege una din cele trei trepte de absorbție (deci dacă foloisți cel puțin două zone de gătit, ar fi bine să alegeți o treaptă superioară).

Pentru a da un plus de eleganță, Singer T60INOX vine cu un finisaj pe culoarea inox și un design destul de simplu. Diametrul orificiului de evacuare e de 12 cm, ca și la restul modelelor.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are două filtre care sunt realizate din aluminiu, are un aspect plăcut, are funcție recirculare, e accesibilă și eficientă.

Minusuri: nu am ce să-i reproșez deoarece e accesibilă.

Concluzie

Având în vedere că vine cu două filtre, motorul va fi protejat de eventuale neplăceri și deci Singer T60INOX e o hotă care merită recomandată datorită prețului, caracteristicilor sale tehnice și designului reușit. Poate fi achiziționată cu o garanție extinsă dacă puneți la îndoială fiabilitate ei, dar nu cred că e cazul pentru acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu