Singer LINEA602X, hota 2 motoare

Hota Singer LINEA602X e foarte asemănătoare ca funcționalitate cu Singer LINEA602W și spre deosebire de alte modele are două motoare, filtru din aluminiu și culoare inox. Puterea de absorbție e de 400 metri cubi pe oră și viteza poate fi reglată pe 3 trepte. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani primești un aparat foarte bun care e și foarte capabil, iar cu filtrul nu o să ai prea multe bătăi de cap.

Poze

LINEA602X e un model de culoare gri, mai exact inox și din imaginea de alături se vede că are două motoare ceea ce garantează o putere de absorbție superioară modelelor cu doar un motor. Chiar dacă e dotat cu două motoare, are o lățime de 60 centimetri care e una normală pentru o hotă de aragaz.

Singer LINEA602X1
Așa arată

Specificaţii tehnice

LINEA602X e o hotă puternică (deoarece are două motoare) care nu scoate deloc mult zgomot deoarece are un nivel de zgomot de 58 decibeli care e unul pe jumătate cât al unui aspirator deoarece aspiratoarele au circa 80 decibeli. Are și două lămpi de iluminare care au 40W fiecare, astfel garantând o iluminare ireproșabilă când lumina e slabă.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e foarte bun și la acest lucru contribuie garanția standard de 2 ani, dar și brandul care e recunoscut pentru hotele și mașinile sale de cusut; puterea celor două motoare e de 300W, dar aceasta e o putere maximă care poate fi reglată pe 3 nivele și nu ar trebui confundată cu puterea de absorbție care e de 400 metri cubi pe oră.
Contra: nimic deoarece e chiar simplu de folosit având control mecanic.

Concluzie

Singer LINEA602X e un electrocasnic de top pentru o bucătărie modernă. Hota e un electrocasnic necesar deoarece absoarbe aburele și mirosul așa încât aceștia să nu se răspândească în toată casa și mai rău să afecteze negativ pereții așa încât să se producă mucegai. Multă lume neglijează importanța unui astfel de electrocasnic, dar eu zic că merită deoarece are un preț bun și vă scapă de multe probleme… enumerate mai sus.

Te-ar mai putea interesa