Singer 1507 UNArte edition, mașină cu 7 programe

Singer 1507 e o mașină de cusut foarte populară și din această cauză cei de la Singer s-au gândit să lanseze o serie mai specială – Singer 1507 UNArte edition. O să te întrebi cu ce vine în plus, iar răspunsul meu ar fi că vine cu un design ceva mai special, pe lângă altele.
Îți dai seama că un model precum acesta se adresează persoanelor care au un talent ori vor să dobândească „arta de a coase”. O să vezi că o să-ți fie util acest aparat deoarece mai mult ca sigur că ai cumpărat vreodată niște pantaloni mai lungi și vrei să-i scurtezi, vrei să coși alt fermoar la pantaloni etc. Aceste operații costă destul de mult la un croitor, iar dacă le faci acasă atunci o să te coste zero. Mai mult, dacă ești o croitoreasă care se respectă atunci acest model mai mult ca sigur că o să te ajute în profesia ta.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat care are 7 programe și capabilitatea de a face 1500 imprimeuri pe minut. Are și funcție de matlasare, iar pasul e unul reglabil.

Mașina
Mașina

Acesta e un model electromecanic care vine cu posibilitatea de a realiza undeva la 20 de cusături combinate. Printre funcțiile acestui aparat se numără posibilitate de a coase fermoare, nasturi, butoniere și matlasarea.

Eu zic că aparatul acesta merită deoarece vine cu multe accesorii (ace, șurubelniță, husă etc), multe funcții și e portabilă… oarecum.
Probabil că singurul minus ar fi prețul apropiat de 1000 lei, dar ce mai e această sumă în ziua de azi deoarece atât dai pe un telefon care îți e util un an, pe când această mașină poate o să o folosești o viață întreagă și la un moment dat o să o folosești și în scop profesional.

Eu zic că acest model e unul foarte bun pentru un student/o studentă ori pentru cineva care vrea să se apuce de croit diferite lucruri.
Alături am pus un clip pentru a-ți face mai bine o părere despre acest model, iar dacă vrei ceva în română atunci găsești aici un clip.

Te-ar mai putea interesa