Simbio SBWM60, mașină semiautomată cu 2 cuve

Mașinile semiautomate arată mult diferit față de cele cu care ne-am obișnuit și reprezintă alternativa perfectă pentru cei cu un buget destul de mic. Simbio SBWM60 e oferită de un brand nu foarte popular și aceasta va fi apreciată de orice utilizator pentru că are performanțe bune. Poate că din poze arată destul de compactă și mică, însă aceasta e cam la fel de mare ca una automată. Rufele se introduc prin partea de sus și se poate observa cu ușurință.

Are un aspect plăcut pe alb cu verde și panoul de control e unul mecanic. Acest aparat poate fi folosit de oricine pentru că are strict funcțiile și butoanele de care aveți nevoie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dacă nu spălați mult și des atunci nu are sens să dați prea mulți bani pe o mașină automată. Sunt și alte modele semiautomate chiar și de la alți producători, doar că aceasta e mai ieftină și cred că vi se potrivește.

Nu se adresează celor care vor să spele pentru întreaga familie și vor un plus de comoditate, pentru că necesită multă atenție. E perfectă dacă nu aveți apă curentă și singura variantă de alimentare e manuală. Are puține specificații tehnice deoarece e un model accesibil și nu prea avem ce să-i reproșăm ceva în acest buget.

Păreri pro și contra

Panoul de control mecanic e unul destul de ușor de utilizat pentru că e în limba română și nu veți găsi unul digital la astfel de aparate. Poate spăla destul de multe rufe iar ele trebuie mutate ulterior în uscător. Bineînțeles, ele pot fi luate cu ușurință prin partea de sus. Nu prea sunt multe de spus despre acest aparat tip de aparat pentru că nu sunt integrate foarte multe tehnologii.

Simbio SBWM60 poate fi pusă oriunde deoarece are o adâncime mică și e perfectă pentru cei care au o locuință mică. Alimentarea mașinii se face manual și nu încălzește apa, după cum e și menționat. Evacuarea apei se face cu ajutorul furtunului inclus și nu are pompă de evacuare.

Te-ar mai putea interesa