Siemens WT45H200BY, uscător iSensoric cu pompă de căldură

Uscătorul de rufe iSensoric Siemens WT45H200BY face parte dintr-o serie care e foarte eficientă – A++, deoarece se folosește de o pompă de căldură pentru a usca rufele umede. Veți observa că e puțin mai scump decât multe alte uscătoare, deoarece consumă mai puțină energie și sunt prezente niște tehnologi utile: autoDry și softDry. Construcția sa e una ceva mai bună dacă o comparăm cu generațiile precedente, deoarece au fost reduse semnificativ vibrațiile dar și așa nu-l veți pune într-o cameră unde să vă deranjeze. Dressingul e locul perfect pentru astfel de aparate și imediat după terminarea programului, puteți pune hainele la locul lor sau chiar să le purtați.

Acest aparat electrocasnic are o construcție decentă, iar acest aspect se poate observa din poza de jos dar și din clipul final. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cu o capacitate atât de mare, puteți introduce fără probleme rufele din mașina de spălat dar trebuie să luai în calcul că rufele sunt mai grele când sunt ude. Recomandarea mea e să aveți o mașină cu centrifugare mai mare – 1400 RPM. Clasa de eficiență energetică A++ e excelentă pentru un astfel de aparat și e oferită pentru că acel consumul de putere într-un program standard e de numai 1.9 kWh.

Chiar și acesta oferă diverse funcții speciale pe lângă programele de spălare și mă refer la: programare întârziată, siguranță copii (blocare interfață) și avertizare acustică terminare program de uscare.

Există și aparate cu uscător incorporat doar că performanțele și eficiența energetică sunt inferioare.

Păreri pro și contra

Are cam aceleași program ca și o mașină de spălat, deci puteți obține rezultate dorite indiferent de țesătură. Rezultatele sunt foarte bune că doar discutăm de un brand cunoscut și experimentat în domeniu care oferă doar soluții premium.

Siemens WT45H200BY nu ocupă mult spațiu dacă mai aveți o mașină de spălat cu adâncime mare, adică în puteți pune peste mașină că doar are o adâncime de 59,8 cm. Pentru a vă face o idee despre acesta sau cum ar arăta instalat peste un alt aparat din același segment, vă recomand următoarea filmare:

Te-ar mai putea interesa