Siemens WM16W640EU, mașină de spălat de 9 kg

Siemens WM16W640EU e una dintre cele mai performante mașini de spălat rufe de la acest brand deoarece poate spăla până la 9 kg de rufe, are o centrifugare de 1600 RPM, clasa A+++, sistem automat de dozare i-Dos, SpeedPerfect, VarioPerfect etc. Doar din designul său se poate observa că e vorba de un model mai deosebit. Fiind așa performantă, era normal să aibă dimensiuni ceva mai mari dar nu sunt mai mari decât standardul. Am comparat-o cu mașinile de spălat obișnuite care au o adâncime de 45-55 cm. Înălțime și adâncimea mașinii e aceeași indiferent de model dar cele cu încărcare verticală sunt mai înguste pe lățime.

Alternative sunt destul de multe deoarece aveți nevoie de un buget generos și modele ieftine sunt multe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Mașina
Mașina

Capacitatea sa e de 9 kg și e vorba de cea maximă, care nu ar trebui să o depășiți. Sunt multe mașini care pot spăla doar 6 kg, iar cu aceasta veți economisi bani și timp deoarece veți spăla o dată o cantitate mare de rufe. Eficiența energetică e un punct forte deoarece clasa de eficiență e A+++. La spălare și centrifugare are clasa A și sunt conform cu specificații tehnice.

Deci stoarce destul de bine și nu-i putem reproșa altfel la 1600 RPM. Puteți alege și un uscător de rufe alături de această mașină. Are destul de multe programe de spălare: prespălare, auto, auto delicat, automatic intensive, delicate/mătase etc. Caracteristicile speciale sunt: AquaSensor, AquaStop, WaveDrum dar și cele menționate la începutul articolului.

Plusuri: are multe tehnologii, caracteristici tehnice bune, arată bine, control electronic avansat, nu ocupă mult spațiu, fiabilitate.
Minusuri: nu e prea accesibilă.

Siemens WM16W640EU oferă cam ce e mai bun de pe piață, dar e și performantă. Poate că nu v-o permiteți atunci alegeți o variantă cu capacitate de spălare mai mică dar și cu tehnologii mai puține. Acest brand oferă soluții destul de dotate și dacă nu vă place că au un preț prea piperat vă recomand cele de la branduri precum Samsung, LG, Whirlpool etc. Sunt mulți producători cu experiență.

Lasă un comentariu