Siemens WM14W540EU, mașină premium clasa A3+

Siemens WM14W540EU e un model de mașină de spălat adresat celora care vor un aparat eficient, extrem de silențios și de calitate (germană). Vine cu o capacitate mare de 9 kilograme, iar consumul de curent e unul minimal întrucât vorbim despre clasa A+++ de eficiență energetică (consum anual de 152 kW/h).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » și este un electrocasnic perfect pentru o familie compusă din 4-7 persoane (aici intervine detectarea automată a cantității – Fuzzy Logic).
Din poza de alături puteți vedea că acest model e unul cu un panou de comandă modern și un display (ecran mare). Pe mașină scrie și „Made in Germany”, adică făcut în Germania.

Siemens WM14W540EU

Specificații

Modelul de față e unul care dispune de o capacitate de încărcare mare de 9 kilograme.
Stă excelent pe partea de silențiozitate deoarece e vorba despre un aparat cu tehnologie iQdrive. Aceasta ăresupune că aparatul dispune de motor silențios și durabil. Pentru a vă face o părere despre silențiozitate trebuie să vă spun că e vorba despre un nivel de zgomot de 48 dB.
Pe pliantul aparatului e precizat clasa A de spălare, B de centrifugare și A+++ -30% energetică.
Dispune de o multitudine de programe printre care programul rapid de 15 minute, iar pentru pete există un program anti-pete pentru îndepărtarea celor mai dificile 4 tipuri de pete. Dacă vreți să spălați ceva într-un timp redus și să aveți rezultate ok atunci vă recomand opțiunea SpeedPerfect care presupune rezultate perfecte într-un timp redus cu până la 65%.

Păreri pro și contra

Apreciez la acest model aspectul plăcut, că vine cu garanție bună, capacitatea mare, consumul redus de resurse și controlul modern. Fiabilitatea e un ok întrucât chiar dacă produsul are garanție de 2 ani aceasta poate fi extinsă la 5 ani gratis dacă înregistrați produsul în promoție (această promoție e una cu perioadă limitată).
Singurul motiv pentru care cineva nu ar achiziționa acest model ar fi prețul cam piperat, dar produsul e de nota 10.

Concluzie

Dacă vă interesează un electrocasnic care să arate bine și care să spele eficient o cantitate mare de rufe atunci modelul Siemens WM14W540EU ar fi recomandarea mea.

Te-ar mai putea interesa