Siemens WM14S795ME, mașina spălat rufe 8kg

Știu că nu vă plac chinezăriile și din această cauză astăzi vă recomand o mașină de spălat rufe realizată în Germania, deci calitatea sa nu poate fi discutată. E vorba despre modelul Siemens WM14S795ME care-i un model cu o capacitate de 8 kilograme și clasa A+++ de eficiență energetică. Aceste caracteristici o fac foarte bună pentru cineva care nu vrea să spele de mai multe ori și care e în căutarea unui electrocasnic care să aibă un consum foarte mic de resurse (curent și apă).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». În opinia mea acest model își merită banii deoarece e realizat în Germania și știm cu toții că aparatele făcute în această țară sunt mult mai bune decât cele făcute în China ori altă țară asiatică. Dacă achiziționezi acest model în perioada 10.04-15.07 2014 atunci beneficiezi de garanție 5 ani, iar detalii ai aici.

Mașina
Mașina

Acest model e unul foarte bun prin prisma caracteristicilor deoarece e unul cu 1400 rotații care facilitează o centrifugare foarte bună. Pe partea de eficiență are un consum extrem de mic de curent, lucru dovedit prin clasa A+++. Nici consumul de apă nu e mare deoarece acest model e unul care are incorporat Fuzzy Logic – o caracteristică legată de detectarea automată a cantității așa încât aparatul să-și ajusteze consumul în funcție de câte haine sunt în cuvă.

Lucrurile utile la acest model sunt numărul mare de programe, existența programului scurt de 15 minute, prezența a ceva similar Fuzzy Logic, că nu e un aparat foarte gălăgios (la spălare are un nivel de zgomot de 49 decibeli) și că e realizat în Europa. Unora poate că le-ar convine acest model deoarece poate fi incorporat și sub blat.
Din păcate are un preț cam mare, acesta fiind singurul minus.

Modelul acesta e destinat celora care au un buget peste medie și vor ceva în care să se poată baza. Garanția de 5 ani îți oferă un plus de siguranță și o să beneficiezi de ea dacă cumperi modelul acesta în perioada menționată mai sus.

Te-ar mai putea interesa