Siemens WM14Q441BY, mașina spălat rufe

Siemens WM14Q441BY este o mașină de spălat rufe super deoarece are sistem 3D Aquatronic (Fuzzy Logic de la Siemens), VarioPerfect (pentur un consum de curent mai mic), capacitate mare a cuvei și o eficiență energetică clasa A+++. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → și se poate vedea că e similară modelului Samsung WF906U4SAWQ (un model EcoBubble).

Poze

Se poate observa că e un model de culoare albă cu un panou de control foarte modern. Afișajul panoului e unul cu LED-uri și oferă informații cum ar fi timpul rămas sau etapa de spălare. E un model cam mare datorită faptului că are o capacitate de 8 kilograme, iar posibilitatea incorporării sub blat e binevenită.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

Mașina de spălat rufe Siemens WM14Q441BY e un model foarte eficient din toate punctele de vedere și din această cauză pe partea de eficiență energetică are A+++, la spălare A și la centrifugare B. Consumul de apă nu e deloc mare deoarece are Fuzzy Logic (Siemens îi spune sistem Aquatronic 3D) care presupune că mașina se alimentează cu apă în funcție de câte rufe sunt în ea.

Păreri pro şi contra

Pro: e un model silențios; raportul dintre calitate și preț e unul bun; vine cu numeroase programe, iar mie cel mai util mi se pare cel de spălare rapidă deoarece e de 15 minute și în acest fel se economisesc foarte multe resurse; dacă nu aveți prea mult spațiu la dispoziție pentru a o depozita atunci trebuie știut că vine cu posibilitatea de a fi incorporată sub un blat.
Contra: prețul de achiziție e cam mare.

Concluzie

Modelul de față e unul XXL util familiilor mari sau celora care spală foarte des (pensiuni, mici hoteluri etc) care economisește banii și timpul dvs. E foarte ușor de folosit deoarece are butoane puține și un ecran LED mare care vă ține la curent cu ceea ce face aparatul. Din cauză că e ușor de utilizat, e aș zice că ar fi un cadou excelent și pentru persoane vârstnice ori pentru cei care nu prea au treabă cu tehnologia pentru că înainte de folosire nu trebuie setați n parametri.

Lasă un comentariu