Siemens WM10E467BY, mașină A+++

Mașina Siemens WM10E467BY se adresează în principal celora care vor un produs de calitate foarte bună, lucru vizibil prin prisma specificațiilor. E un model care e adresat familiilor ceva mai mari deoarece are un volum de 7 kilograme, iar consumul de curent e unul destul de mic deoarece clasa de eficiență energetică e A+++ (datorită consumului de 0,75 kWh într-un program standard).

Nici nu costă exagerat deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Poate unul dintre cele mai bune lucruri pe care le are incorporate e faptul că are Fuzzy Logic, adică acea capabilitate de a detecta automat cantitatea. Astfel, consumul de resurse o să fie mult mai mic deoarece o să fie în funcție de cât de plină e cuva.

Mașina
Mașina

Pe partea de specificații se poate lăuda cu capacitatea mare de încărcare de 7 kilograme, cele 1000 rotații și clasa A+++ de eficiență energetică. Un alt aspect care cred că o să te intereseze e faptul că are un nivel de zgomot de 58 decibeli.
Ca o facilitate mai deosebită e programarea întârziată, însă nu aș putea spune că e ceva util în România. Asta deoarece curentul costă la fel de mult în toate perioadele zilei. Poate că o să vă fie util atunci când o să vreți să nu deranjați pe cineva care doarme.

Lucruri care vor fi apreciate de către tine, pe lângă cele menționate mai sus, ar fi posibilitatea de a incorpora aparatul sub un blat, că vine cu multiple sisteme de siguranță și că vine de la un brand de top.
Contra achiziției ar fi faptul că nu are Eco Bubble (însă are program Eco Perfect care vine ca o alternativă).

De final pot spune că e un aparat foarte bun de la conglomeratul Siemens – un nume din Germania. O să vă ajute la o spălare foarte eficientă a rufelor deoarece vine cu multe chestii integrate. Cum am zis și mai sus, unul dintre cele mai utile lucruri care sunt integrate în acest model e acel Fuzzy Logic care presupune că aparatul are senzori cu ajutorul cărora automat detectează încărcătura și adaptează consumul.

Te-ar mai putea interesa