Siemens WM10A262BY

Maşina de spălat Siemens WM10A262BY e destul de asemănătoare cu modelul WM12A17HBY din punct de vedere al detaliilor tehnice, iar modelul de faţă e recomandat de capacitatea mare de încărcare a cuvei de 5 kilograme jumătate, puterea de centrifugare de 1000 rotaţii şi clasa energetică A-10%. Poate vă întrebaţi ce e A-10% şi ar trebui ştiut că e o şmecherie a Siemens de a fi mai speciali prin faptul că electrocasnicul are o eficienţă energetică A, dar în acelaşi timp e cu 10% mai eficientă decât orice alt model din clasa A. Deci, asta e A-10%.

Prețul bun Vezi prețul special de azi ». Faţă de alte mărci acesta vine cu Aqua Tronic care e un sistem de gestionare eficientă a apei. Nu ştiu dacă acest sistem o să vă încânte prea mult, dar sunt sigur că persoanele care vor un electrocasnic eficient din punct de vedere energetic îl vor eficient şi dpdv al consumului de apă.

Poze

Siemens WM12A17HBY 0
Din faţă

Specificaţii tehnice

Siemens WM10A262BY poate fi încărcată cu rufe doar frontal şi datorită celor 1000 de rotaţii e poziţionată în clasa de eficienţă la centrifugare B. Dacă tot ziceam de funcţia AquaTronic cred că ar trebui menţionat faptul că la un program normal de spălare se consumă undeva la 42 de litri.

Are multe programe printre care se numără şi cel de jumătate de oră, dar are şi programe de siguranţă cum ar fi cel de protecţie împotriva inundării.

Nu e o maşină gălăgioasă din moment ce la centrifugare produce un zgomot de 73 dB, iar la spălare 59. Însă nu e nici silenţioasă.

Păreri pro şi contra

Pro: poate fi incorporată sub blat (aşa e mai ascunsă), este eficientă privitor la consumul de curent şi apă (în sensul că nu vă va umfla factura).
Contra: preţul e de peste 1000 lei.

Concluzie

WM10A262BY este un electrocasnic tipic Siemens, în sensul bun, şi are multe dotări utile, iar posibilitatea incorporării sub blat îi oferă un mare plus deoarece aşa e mascată şi nu deranjează vizual.
Astfel de maşini au devenit tot mai performante în timp şi vin cu tehnologii foarte sofisticate însă era interesant dacă modelul WM10A262BY avea rezistenţă ceramică şi Eco Bubble. Poate că tehnologiile de la Samsung nu sunt prea utile sau inovatoare (poate că ţin mai mult de marketing) dar nu stricau dacă erau înglobate în WM10A262BY.

Lasă un comentariu